selam
cbr 250 den sonra cbr 600f düşünüyordum fakat abs li modellere abartı fiyatlar istedikleri için büyük abisi vfr 800 e yöneleyim dedim. 2007-2008 arası modellerin fiyatları ne civarda acaba. açıkçası 21-22 gibi fiyatlar teleffuz ediliyor temizmi değilmi belli olmayan makinalara. buralarda varmı satan arkadaşlar.
Kardesim ayni ikilemi 3 hafta kadar yasamis ve buradaki insanlardan yardım almis biri okarak onlari tekrar benzer sekilde cevaplar vermekten de kurtarmak adina ben elimden geldiğince yardimci olamaya calisayim.
Oncelikle profilimden de anlayacagin gibi gecen hafta 600f aldim henuz 1 hafta sonu, yaklasik 200 km kullanabildim ve cok memnun kaldim (umarim boyle devam eder.)
Vfr de tartisilmaz cok iyi bir motor fakat cok iyi motor olmasinin cefasini 2. el almak icin ugrasan benim, senin gibi insanlar cekiyor.
Sahipleri genelde motorlarina fanatiklik derecesinde bagli olduklari icin satmak istemiyor, satanlar ise benzer sebeplerden dolayi cok para istiyorlar. Dolayisila hem temiz hem de makul fiyata vfr bulman cok zor.
Tavsiyem bir yandan ümidini yitirmeden vfr aramaya devam etmen ama bir yandan da icine sinecek alternatifler bulman yonunde olacak. Gercekten icine sinen bir motor bulursan da (tabi maddi imkanlarin dahilinde) 3 e 5 e bakmadan alman. Sonucta bir ihtiyac degil keyif icin kullaniyoruz.
Tabi bu keyif zamanla ileri boyutlara ulasarak bir ihtiyac haline donusuyor ama o bambaska bir arastirma konusu
600f konsunda da kafani kurcalayan konu olursa elimden geldiğince, bilgim dahilinde cevaplamaya calisirim.
Umarim istedigin gibi, icine sinen bir motor bulursun...