Tabiiki herkesin fikrine saygım var,2 m3 bitirdim ardından şu anda bitmekte olan M5 leri kullanıyorum angel in iyi olduğu asikardir ama en iyisi olduğu ( o sınıfta) bana göre aşikar değildir.
Bu M5 ler bitince de kuvvetle muhtemel m7rr a yada Pirelli supercorsa ta geçeceğim laf vardı "no risk no fun" diye,işte uzun ömürlü lastikler böyledir benim gözümde.
Pirelli yıllar evvel metzeleri satın almıştı zaten.yenibir haber değil bu.
Fakat metzeler özellikle motosiklet lastiği üzerine uzmanlık yapmış bir markadır bunu unutmamak gerekir.
Pirelli ss te mezeler ise st de daha başarılıdır diye anılır hep motor sporlarında.
ben metzelerin pirelli tarafından alınma sebebini en çok buna baglayanlardanim.
michelin e gelirsek,aynı Motorda 3000 km kadar kullanım ( pure 2ct) yani bu kadar mı rezil olur bir lastik,akabinde de M5 leri aldım ve huzuru buldum.
lastik ömrü benim için hiç önemli değildir,ticari vasıta değildi bu,gidebildigi kadar gitsin...
zaten yol kalitesi yerlerde olan bu ülkede bana göre çabuk isinip bir an evvel yol tutmayı başarabilecek bir lastik gerekir,ki mezeler m Serisi bu konuda gayet iyidir.
belki de sürüş tarzıyla ilişkilidir böyle konular ama hep derler " baban anani bırakır mezeler yolu birakmaz" diye