Honda Twister 250

boy

Bir arkadaşım Haziran ayında motor ehliyeti alacak. Başlangıç için ona en uygun motorun Honda Twister olduğuna karar verdim. Oldukça iyi bir motor. 250cc 4 zamanlı canavar gibi bişi. Kendisi de çok beğendi. Aranızda Twister sahibi olan veya uzun süre Twister kullanmış birileri varsa motor hakkında yorumlarını alabilir miyim? Motosiklet alacaksanız Honda'dan şaşmayacaksınız zaten. Adamlar jet motoru üretmeye bile başladı. Bende 2002 model Honda CBR 600F Sport var. Üye fotoğrafları bölümünden resmini görebilirsiniz. Twister hakkında yorumlarınızı bekliyorum...

racing başlamadan önce güzel bi motor başlangıç için twister
kanuniler lede ileride enduro düşünüyosa alabilir

boy

Abicim şimdi Honda ile Kanuni kıyaslaması yaptırmayın bana... :bounce:

bence de, galiba nazım arkadaş kanuni sattırınca komisyon alıyo veya bayi filan :sunny:

Twister'ımı satıyorum satanlar bölümünden bilgileri öğrenebilirsiniz.

Way be, topike bak, 2yıllık:) Ben o zamanlar motosiklet nedir bilmiyordum:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm arkadaşım ben eğitim aldım 250cbf den 8saat ve çok memnun kaldım
500cbf aldım, başlangıç olarak süper motor ve en önemlisi güvenli ,paran varsa
al derim en azından binersin çin malıyla uğraşcağına.:cat:. şuda var pahalı
arkadaşın daha büyük motora binicekse ilerde benim gibi iyi bir eğitim alsın
biraz daha büyüğünü alsın derim ama kendi tercihi tabi saygılar.

Necdet, bilmiyorum mesajın tarihine baktın mı?:mrgreen: Şimdiye kadar almadıysa zaten hiç almasın:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Eskiden ben hortlatırdım, şimdi otomatiğe bağlanmış:cyclopsan

satılık

satılık honda cbx 250 kırmızı 23 000 de saat göstergesın çerçevesi kırık sadece başkada sorunu yok temiz bi motor 2004 model 3850 ytl

twister 250 bilgi

arkadaşlar ilk olarak selamlarımı gönderiyorum ben 250 cc lik bir twister almayı düşünüyorum bu motorla durmaksızın kaç km yapılabilir yol hesabı olarak ve yakıt tüketimi nasıldır bunun yanında motorun bana bir kaç tane teknik bilgilerini yazarsanız çok sevinirim. tşk.

Twister veya CBF250 güzel motordur. ANCAK ;
parçaları el yakar ve ilerleyen kilometrelerde motor kısmı insana sıkıntı yaratabilir.

Makinaya çok yüklenilmezse canını almadan uzun seneler kullanılabilecek bir makina.
Ancak canını alırsanız oda sizin cebinizdekini alır.Tabi varsa :D

yazılanların şimdi ne kadar yanlış olduğu çıktı. seneler sonra kimse bu motorlara eskisi kadar iyidir. demiyor.

yazılanların şimdi ne kadar yanlış olduğu çıktı. seneler sonra kimse bu motorlara eskisi kadar iyidir. demiyor.

Hiç kimse hiçbir motora(birkaç istisna dışında) seneler sonra eskisi kadar iyi olduğunu söylemez de ondan. Doğada öyle bir mantık yok. Herşey zamanlar eskir. Üstüne birde daha iyisi çıkınca... Ne söylemelerini bekliyorsun ki? "Vay bee bir zamanlar twisterlar vardı, hala çok iyi motor, hala daha iyisini üretemediler..." felan mı demelerini bekliyorsun?:silent:

olayı tersten anladın.
ilk çıktığında görüntü ve honda ablemi yüzünden tanımadan öven insanlar artık ne kadar kronik sorunlu olduğunu hatta bir amartüsör ayarı bile olmadığını fark edince
daha doğrusu motoru kullanarak tanıyınca
hakkında iyi yorum yazmadılar.
ilk 2004 yorumlarını yazan kişiler şimdi aynı yorumu yazmıyor.

Fazla uzatmaya gerek yok arkadaşlar.
Sonuç itibariyle Honda.
Ama honda'ya da yakışmayan bir motosiklet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar