Honda Transalp 2025 vs Honda Nc750x Dct

Uzun zamandır bu anı bekliyordum sonunda yarın alacağım lakin ciddi bir ikileme düştüm şöyle zamanında bu forumda tracer 7 ve nc kıyaslamasında hantal deniyordu transalp karşısında hepten hantal kalıyor yorumunu çıkarıyorum ayrıca çokta gözüme hitap etmiyor ama artısı var oda otomatik olması onun dışında tatmin etmeyecek gibi geliyor transalpte ise şambralli lastik var oda ayrı sıkıntı diyor bazıları hatta bir usta bana istanbul İzmir adana sıcağında 120 km ile gittiğinde uzun süre şambral patlar dedi ürküttü yani aklıma yatan motor ikileme düşürdü ama transalpin kuvvetli artısı motor bloğu ve görüntüsü ben genelde %70 uzun yol şehir içi bir gideceğim %20 ise oda olsun diye arazi özelliği onun dışında arazide işim yok sizce hangisini alayım ayrıca transalp tutumadı parçası ve yedek aksesuarı az dendi ne yorum yaparsınız transalp almak sıkıntılı mı?

Son düzenleme:
Yeni kasa Transalp gerçekten son derece looser bir motosiklet. Yani o kadar para verip alınacak çok güzel motorlar var. NC serisi de hakeza. Geçin şu Honda'dan artık. Avrupa'ya yönelin. Çok güzel F/P motorlar var.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
transalple nc kıyaslanamaz bile nc araba bildiğin araba mantığında bi maxi scooter sen söyle 6500 devir çeviren motosiklet mi olur araba mı olur çok spesifik bi kitleye hitap ediyor siz de motosiklet sürecek birisiniz size etmiyor şambrelli lastik patlar tubeless patlamaz diye bir saçmalık da ilk defa duydum hiç bi lastik durduk yere kolay kolay patlamaz siz her şeyden önce bi ustanızı değiştirin

transalple nc kıyaslanamaz bile nc araba bildiğin araba mantığında bi maxi scooter sen söyle 6500 devir çeviren motosiklet mi olur araba mı olur çok spesifik bi kitleye hitap ediyor siz de motosiklet sürecek birisiniz size etmiyor şambrelli lastik patlar tubeless patlamaz diye bir saçmalık da ilk defa duydum hiç bi lastik durduk yere kolay kolay patlamaz siz her şeyden önce bi ustanızı değiştirin
nc maxi scooter değil bu arada

F54

şambrelli lastik istanbul adana yapsan patlar çok komik
istabul adana arası 925 km
ben bir günde 1275 km yol yaptım hiç böyle birşey olmadı
transalp iyi güzel güçlü kuvvetli ama çok cılız yapmışlar yeni kasa yı gerçekten 715k verilmez BENCE tiger 900 daha iyi bir seçenek olabilir

şambrelli lastik istanbul adana yapsan patlar çok komik
istabul adana arası 925 km
ben bir günde 1275 km yol yaptım hiç böyle birşey olmadı
transalp iyi güzel güçlü kuvvetli ama çok cılız yapmışlar yeni kasa yı gerçekten 715k verilmez BENCE tiger 900 daha iyi bir seçenek olabilir
Transalp aldım 670 ten yarın teslim alacağım Avrupa malları çok güzel ama yarın öbürgün elden çıkarmak zor ayrıca yüksek ihtimal 2 sene bende kalır transalp ondan sonra ya Afrika alırım yada belki gs 900 advanture bakarım ama Afrika otomatik esport alırım diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: F54

F54

O paraları verdikten sonra üst segment alınır
2. El temiz Africa,gs,tiger900 tercih edin.
Orta sınıfta çok bir numara yok,bu Nc,vstrom,tracer,transalp hepside birbirine yakın motorlar.
yapma abi gözünü seveyim 55 hp nc ile 95 hp transalp nasıl bir olur :XD
nc orta sınıfın en az yakanı piyasası en güzel olanı şehir içinde en kompakt olanı tek otomatik seçenek ama ama ama.....
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun güzel motor allah kaza bela vermesin

yine döndük dolaştık aynı yere geldik. honda'nın pcx ve dio dışında beğenildiği hiçbir segment yok neredeyse. yine de honda öyle honda şöyle anlatıp duruyor insanlar.

-forza: bir sürü problemi var, xmax tercih edilir
-adv 350: parasına göre alternatifi çok. xmax al daha iyi.
-nx 500: pahalı, gereksiz
-nc 750: hantal
-transalp: onu alacağına şunlar şunlar var
-hornet: eh işte
-africa: onu alacağına şunlar şunlar var

abi bu marka sırf pcx ve dio'yla (ki onlar da çöpün çöpü bence) nasıl oluyor da bu pazarda bu kadar popüler oluyor anlamıyorum. ha bir de goldwing var rakipsiz ama o da yılda 100 tane satılıyor mu bilmiyorum.

bunlardan honda sevmediğim düşünülmesin, DCT'den dolayı hondan hayranıyım ben, nc750'yi de çok severim ama piyasayı anlayamıyorum.

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
yine döndük dolaştık aynı yere geldik. honda'nın pcx ve dio dışında beğenildiği hiçbir segment yok neredeyse. yine de honda öyle honda şöyle anlatıp duruyor insanlar.

-forza: bir sürü problemi var, xmax tercih edilir
-adv 350: parasına göre alternatifi çok. xmax al daha iyi.
-nx 500: pahalı, gereksiz
-nc 750: hantal
-transalp: onu alacağına şunlar şunlar var
-hornet: eh işte
-africa: onu alacağına şunlar şunlar var

abi bu marka sırf pcx ve dio'yla (ki onlar da çöpün çöpü bence) nasıl oluyor da bu pazarda bu kadar popüler oluyor anlamıyorum. ha bir de goldwing var rakipsiz ama o da yılda 100 tane satılıyor mu bilmiyorum.

bunlardan honda sevmediğim düşünülmesin, DCT'den dolayı hondan hayranıyım ben, nc750'yi de çok severim ama piyasayı anlayamıyorum.
kedi ciğer misaline dönüyor çoğu zaman ben alırken soruyorum öğrendiklerime göre test ediyorum ve doğu zaman genelde tek taraflı bakıldığında kişiye göre değişiyor.

Motosikleti
Dominar 250
Transalp aldım 670 ten yarın teslim alacağım Avrupa malları çok güzel ama yarın öbürgün elden çıkarmak zor ayrıca yüksek ihtimal 2 sene bende kalır transalp ondan sonra ya Afrika alırım yada belki gs 900 advanture bakarım ama Afrika otomatik esport alırım diye düşünüyorum.
Transalp elden çıkartması zor bir motor, arkadaşlarınki bekliyor öyle. Bu paraların motoru değil bence de.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Transalp elden çıkartması zor bir motor, arkadaşlarınki bekliyor öyle. Bu paraların motoru değil bence de.
Yani aynı fiyata Tiger Sport 800 varken bilemedim... Bana ufak geleceği için Tiger Sport 800 almazdım bu ikisi arasında ama normal boyda birinin Transalp seçmesi enteresan bir şey olur açıkçası.

yapma abi gözünü seveyim 55 hp nc ile 95 hp transalp nasıl bir olur :XD
nc orta sınıfın en az yakanı piyasası en güzel olanı şehir içinde en kompakt olanı tek otomatik seçenek ama ama ama.....
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun güzel motor allah kaza bela vermesin
Yazdığım tüm motorları kullandım
Bir demedim aynıda demedim ama hissiyat anlamında aralarında dağlar yok.
Bu paralara üst sınıf al farkı hisset dedim.
Sonuçta yetiyor bütçesi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar