Honda Spacy Yağ Değişimi

arkadaşlar motor 2900 km de yağı değişti fakat ben kışın değiştirmiştim ince yağ koydular sanırım honda yetkili servisi şimdi çok çabuk ısınıyor gidip castrol 15-40 tam sentetik yağ alsam kaç littre almalıyım ayrıca bu yağ kontrol çubuğunun oradan mı yağ boşalıyor nasıl yapacağız bu işlemleri alanya honda bir yağ değişimine 50 tl istiyor da

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...50-fotograflarla-aciklamali-yag-degisimi.html

Bu başlığı incele, prensip olarak yağ değişimi aynıdır. Sadece tek farklı olan şey karter tapasının yeridir ve yağ kapasitesidir.

Yağı motor bloğunun altındaki bir somunu gevşeterek boşaltıyorsun. Bunu tespit edbildiğin taktirde sorun yok. Bazı motosiklet modellerinde bu somun karterin tam altında değil, solunda veya sağında da olabiliyor. Zaten kendini belli eder. Diğer unsurlar prensip olarak aynıdır.

Omu kullanıcılardan yağını kendisi değiştiren birine sormak lazım. Motorun tam altını gösteren bi foto bulunabilirse veya bi ark.. eklerse ve sanada karter tapasını gösterirse işin hallolmuş olacaktır.

kardeş sen bana özelden ulaş yada beni ara 05368650370 gel ben değiştiririm bedavaya hem görür öğrenirsin sonrada kendin değiştirirsin

öncelikle cok cok tesekkurler olayi cozdum gibi eger sıkıntı olursa ulaşırım teşekkürler her şey icin

tamam kardeş ben dün değiştirdim zaten kendiminkini sende ararsın sandım aramadın hallettin diye düşündüm halledemessen ara hallederiz sıkıntı olmaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar