Shadowcular sezonu kapadı anlaşılan..Dışarıda heryer yaprak burda yaprak kımıldamıyor...
Ben sorumu sorayım yeni sezona bakarız artık o zaman...
Öncelikle motoru jiklesiz çalıştıramıyorum..Önce alıyor ama iki patapata'dan sonra stop ediyor..Bende jikleyi çekip öyle çalıştırıp 2-3 dakika motoru ısıtıyorum..
Yola çıktıktan sonra ilk hareketten sonra motor çekişi oldukça zayıf oluyor...Hatta bazen 1'den 2'ye attığımda motor stop ediyor..Ama motor ısındıktan sonra herşey normale dönüyor..
Acaba motor nefes alamıyormu diye düşündüm bi ara...Çünkü bazen kendi kendine tıkanıyor yolda...
Neden yapar bunu bir bilen var mı ??
Benim motor henüz hiç ellenmemiş tamamen orjinal( Aksesuarlar harıç) olmasına rağmen soğuyan havalarda sabah jikleyi çekmezsem aynı durumlar ortaya çıkıyor. Bu da demektir ki şhadovlar daha sıcak mekanlardan hoşlanıyor.
Tüm arkadaşların Kurban Bayramını kutlar sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim... (Kurban kesme yaralanmalarına ve trafiğe dikkat edin)
Merhabalar..
2005 Honda Shadow 750 sahibiyim ..Yaklaşık 1 aydır..
bir kaç sitede araştırmama rağmen user manuel bulamadım...
bir bilen varmıdır acaba ???
Arkadaşlar size bi sorum olacak shadowumla yolda ilerlerken önüme bir araç çıktı çok tehlikeli bir durum olmasada arka freni ama çok sert ve birden kitlemeyerek fren yaptığımda motorun arka tarafı sağa sola yalpaladı dengeyi bulana kadar nerdeyse düşecektim sürekli arka freni kullandığımda aynısını yapıyor bu durum hiç hoşuma gitmiyor çünkü hızlı gidemiyecem yada motorun frenine güvenemeyecem bu başlığın başında yazılanları okuduğumdada bu motorun çok patinaj yaptı yazıyor yani bu shadowların bir özelliğimi yoksa başka bişemi yardım ederseniz sevinirim.
anladım demek istediğinizi peki lastikle yada başka teknik bir sorun olabilirmi bunu hep yapıyor çünkü biliyorsunuz ön fren tehlikeli o zaman yavaş gitcez artık yinede cevapladığınız için teşekkürlerGeç cevap için özür olsun. Bu motorların ortak özelliği paniği pek sevmemeleri mümkünse iki freni de kullanmak faydalı en önemlisi ise gerek sürüşte gerek manevrada yumuşak davranmak
en sağlıklı seçim olur.Başka bir uyarım ise kullanım sırasında sürücününde mutlak rahat olmasıdır aksi durumda ani gelişen olaylarda sürücü kendini kastığı anda motorda sanki bunu anlamışcasına manyakça davranabiliyor,sen serbest olursan oda sakin anlıyacağın.
Bu arada ahkam kestik ama senin o olay sırasında lastik-yol-hava şartlarınıda bilmek şart..
Sevgi ile kal arkadaşım
anladım demek istediğinizi peki lastikle yada başka teknik bir sorun olabilirmi bunu hep yapıyor çünkü biliyorsunuz ön fren tehlikeli o zaman yavaş gitcez artık yinede cevapladığınız için teşekkürler