arkadaşlar bugun yetkili servis cevizli konşuk motordan national cycle swichblade amerikan malı öncam alıp montajını yaptık.
bu camın diğer kappa ve givi marka camlardan farkı sök tak yapılabilmesi.iki yılgarantili.
4 saniye içinde çıkarıp takabiliyosunuz.istemediğiniz zamanlarda kullanmamanız için güzel çözüm üretmişler. fiyatı 300 dolar. % 5 iskonto uygulandı kredi kartı tek çekime.. sök tak olabilmesinin herhangi bir sorun çıkarma ihtimali yok.çıkarmak isterken dahi güç sarfedilmesi gerekiyor.

marco arkadaşım
3mayıs cumartesi günü ankaradan ve istanbuldan motorcu arkadaşlar abanta gezi düzenlemişler..ankaradan gelecek yaklaşık 15 kişilik sanırım motorcu grup var.istanbuldan da kalabalık bir grup gelecek.bir gece konaklamalı olacak.grupta çadırı tercih edecekler diye biliyorum.ama 5 yıldız 4 yıldız otel seçenekleride mevcut.
tercihimi otelden yana kullanıp bende orada olacağım. sizin içinde uygunsa katılabilirsiniz..
ben yıllık iznimin bir haftasını kullanmak istediğim için abanttan sonra düzce, ereğli, çaycuma, bartın, amasra,hendek olmak üzere yollarda olmak istiyorum..
bu arada ne olursa olsun cobra egsozumu yarın tekrar takacağım..olmuyo böyle sessiz sedasız yolda
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
diyordumki maalesef egsozu değiştiremedim.cumartesi gecesi sakarya hendekten gelen bir vefat haberinden ötürü pazar sabahı motorla hendeğe gittim.bu arada kmyi iyice hesapladım. depoyu doldurup km yi sıfırladım.190 km de tekrar doldurdum.26 ytl ye doldu. 136,84 ykrş a geliyo km deki tüketim. ama ben 130-140 bastım sürekli artçımda vardı.ayrıca ön camın verdiği konforlu sürüş yakıta bir miktar etki yapmış olabilir.
bence sakin kullanımda biraz daha düşük olacaktır. yine hesabıma göre tam depo ile 340 km yol almak mümkün görünüyor..
giderken yaptığım çok rahat yolculuk dönüşte çileye dönüştü maalesef..sapancadan sonraki aşırı fırtına ve yağış zor anlar yaşattı diyebilirim.