pösteki bana kalırsa iyi durmayabilir. kısa tüylü ve düzgün dikişli olursa belki olabilir.ben motorun üzerine pösteki koymayı düşünüyorum.bu konuda fikri olan varmı acaba..?
benim arada bir kontrolüme göre şehir içinde 130-140 ykrş civarı yakıyor.
bence ağır cruiser lerin yakıt tüketimleri söz konusu olmamalı.
ne kadar istiyorsa o kadar yaksın...yakışır
benim arada bir kontrolüme göre şehir içinde 130-140 ykrş civarı yakıyor.
bence ağır cruiser lerin yakıt tüketimleri söz konusu olmamalı.
ne kadar istiyorsa o kadar yaksın...yakışır
aslında asıl bunları yazma sebebim yanı hava filtresini temızleyıp yakıt sarfıyatını dusurebıleceksek neden yapmayalım?
haklısın abicim cok güzel söyledin agzına saglık yakısır ama öğrenciyim abi bendeale:
durum bu olunca bi takım seylere dıkkaet etmem gerekıo ister istemez hani 100km de 3-4 litre yakıosa problem değilde 100km de 5-6 biraz iyi yakıomus abi ya...
boyle motorun canı sagolsun gerçi...
aslında asıl bunları yazma sebebim yanı hava filtresini temızleyıp yakıt sarfıyatını dusurebıleceksek neden yapmayalım?
şaka gibi sanki..
böyle bir şey nasıl olabilir..mümkün olabileceğini düşünmek bile çok hatalı.
yakıt haznesinde yanacak olan yakıtın oranı belli.kirli, gözenekleri kapanmış hava filtresi yakıt tüketimini arttırır.
ama filtreyi temizlemek,yada yenisi ile değiştirmek artan yakıt tüketimini önceki değerlerine getirir.
buda zaten yüksek bulduğunuz tüketimdir.![]()
merhabalar bahsettiğiniz 2008 ve 2007 farklarını bikaç sayfa önce belirttik. fakat 4000 ytlilik farka asla değmez, bana kalırsa yeterli paranız varsa da 2007 tercih edin.İyigunler,
Kappanın görünüşü ve kalitesi hakkında bilgisi olan var mı? Orjinal honda ya da Givi ön cam dışardan bulabilir miyim, nerden ve nekadara?
Sürücü cc ise yok dediler. Ben de 450km yol yapacaım için orta yükseklikte öncam, koruma demiri ve sürücü cc'yi taktırmak istiyorum. Bu 3ünün dışında motoru alırken EFEde, aynı gün ankara'da ya da dönünce istanbul'da
-radyatör koruma
-Ön arka çamurluk koruma
-Çamurluk süsü
-Sinyal ve farlara kaş
-Yolcu CC
-Yan çantalar ve çıtaları
-Depo üstü kemeri
-Krom ayak pedalı
düşünüyorum. Bunların hepsinde tercihim orjinalden yana ama sanırım çoğu 2.5 aydan önce teslim olmuyor. Alternatifleriniz veya görüşlerinizi bekliyorum.
hatta motor hakkında soracağım sorular için de numaranızı verirseniz arayıp konuşmak isterim.
Kazasız Günler
şimdi bunun standartı 3.5 L yaklasık olarak
o zaman bu 5-6yakıo dıyen arkadaslar acaba hava filtreleri falanmı tıklaı bunu merak edıorum sadece o arkdasların bı kontrol edıp karar vermelerını tercıh edıyorum yanı5-6 L yakıo diyip kestırıp atmak benım gıbı yenı shadow sahıbı olacak arkadasları dusunduruo? o kadar yanı mesele
yani standartı 3.5 litre iken neden b u arkadslarınkı 5-6L yakıo ben onu anlayamadım sadece
ayrıca bu hava filtresi olayı yanı tıkanması ve yakıt sarfıyatının artması olagan bısey belkıde bu arkadslarınkı tıkalı ondan cok yakıo
neyse yinede verdiğiniz bilgiler için cok tesekkur ederim saygılar...
Bilgiler ve tavsiyeler için teşekkür ederim. Sırf bu motoru almak için istanbuldan ankaraya gelip donucem ve kalmak istemedigim icin orada cok arastima firsatım olmayacak o yuzen simdiden sizlerin goruslerinizi alıyım demistim simdiden cok faydalı oldu. Motorla otobanda 450km gidecegim icin on camı alır almaz ankarada taktırmak istiyorum ve forumlarda okuduguma gore fazla yuksek takınca dediginiz gibi asagi kisimlarda anafor yapiyormus. O yuzden cok yuksek olmayan bir on cam dusunuyorum. Aslında takmamak en guzeli ama genelde 80-140 arası kullanacagım icin takmak istiyorum. Bundan onceki motorum olan F650de bile sehirdısı da kullandıgım icin orjinalin biraz buyugunu taktırmıstım.merhabalar bahsettiğiniz 2008 ve 2007 farklarını bikaç sayfa önce belirttik. fakat 4000 ytlilik farka asla değmez, bana kalırsa yeterli paranız varsa da 2007 tercih edin.
özellikle yeni egsozların görüntüsü çok kötü ve egsoz değiştirirseniz enjeksiyon ve egsoz daki oksijen sensörü sebebiyle model bulmakta zorluk yaşayacaksınız.
kappa ön camı hiç tavsiye etmiyorum. çünkü alt kısımlara doğru siyahlaşıyor estetik olarak (bence tabi) kötü duruyor. ist mototal da national cycle ön camlar var ondan tavsiye ederim. ama bana kalırsa hiç takmayın. ön cam iyi gibi gözüksede anafor yapıp alt kısımlara rüzgar alıyor.
sürücü sissy barı hepco&becker ve highway hawkda var fiyatlar da 200E civarı.
ilk olarak motor koruma demirini taktırın yeter. aksesuarlar için acele etmemek gerek çünkü zamanla ve motora alıştıkça istekleriniz değişecektir.
![]()
Aslında takmamak en guzeli ama genelde 80-140 arası kullanacagım icin takmak istiyorum. Bundan onceki motorum olan F650de bile sehirdısı da kullandıgım icin orjinalin biraz buyugunu taktırmıstım.
Koruma barı icin EFE'de kromman takıyorlar tavsiye eder misin?
Turkiye'de shadow icin guzel gorunen takometre (devir saati) satan bir yer biliyor musunuz?