herkese meraba arkadaşlar kısmet olursa bu hafta bı tane ps alcam 100 km de e yakıyor bu aletler
2.8-2.9 litre yakıyor aşağı yukarı...
benim ortalamam 2.85 çok şehir içinde dur kalka girersen 3 ü bulabilir ama geçmez..
hayırlı olsun...
herkese meraba arkadaşlar kısmet olursa bu hafta bı tane ps alcam 100 km de e yakıyor bu aletler
Arkadaşlar benim bir sorum olacak.. motorumu çalıştırmadan önce enjeksiyon lambası söndükten sonra marşa basıyorum.. motor çalıştıktan sonrada 2-3 saniye enjeksiyon uyarı lambası yanıyor ve sönüyor.. bu neden olabilir? bilgisi olan varsa söylesin lütfen..bunun dışında herhangi bir sorun yok bu arada mototrum 17.400 km de..
okul tatilinden döndüm :S ps150mi gene brandayla kapatıp geldim:salut:
4 ay sonra gene kavuşcam
http://s14.postimage.org/k492k6mdt/ps1500000000.jpg
arkadaşlar motora lastik alcam ne tavsiye edersiniz
slm arkadaşlar bende 1 bucuk ay önce ps aldım. daha önce farklı motorlar kullanmışlıgım var motorun yol tutuşu seriligi frenleme sistemi çok iyi. diger ps kullanan arkadaşlardan duyduma göre ilk 300 km motoru zorlama dedıler rodaj süresi olsa gerek. bende zorlamadam fazla max 80 i geçmedm. şimdi motor 850 km de ama tek kişi düzde 105 110 arası kalıyor. 2 kez de uzun yol yapmama ragmen. bin bakımından sonra daha açılırmı ? bin bakımında yagını degiştirdiginizde ne kullandınız yardımıcı olursanız sevınırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------
sorun akü de. akü zayıflamış.Arkadaşlar benim bir sorum olacak.. motorumu çalıştırmadan önce enjeksiyon lambası söndükten sonra marşa basıyorum.. motor çalıştıktan sonrada 2-3 saniye enjeksiyon uyarı lambası yanıyor ve sönüyor.. bu neden olabilir? bilgisi olan varsa söylesin lütfen..bunun dışında herhangi bir sorun yok bu arada mototrum 17.400 km de..