Jantların siyaha boyanmış şeklini çok merak ediyorum inanılmaz güzel bi modifiye olmuş bence. bende isterim bu şekilde bi modifiye yapmayı acaba modifiyenin yıpranma ihtimali var mı boyasının fln bozulma ihtimali bakalım bunu zaman göstericek.
Abi öncelikle şunu söylemek istiyorum. Resimlerdeki Honda beat ve Todayde bizim. İkisininde jantları boyalı . Boyasının bozulma ihtimali yok çünkü 2 sene oldu ve motoru yıkadıkça motorun jantlarının rengi belli oluyor. Temiz kullanımdan sonra boya olarak bir sorun çıkacağını hiç sanmıyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:01 ----------
ali kardeşim motorunu ben bukadar güzel beklemiyordum hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan :rendeer: özellikle cant uygulaması herkez için ilk akla gelen soruya yanıt olmuş hep düşünürdüm bu motora siyah cant nası gider diye sayende görmüş olduk gayette şık olmuş:cat: artı hani sen lovince eksoz istiyodun aynı marka değil ama ona yakın bi eksoz modifiyeside üzerinde gelmiş allah gönlüne göre vermiş:wiinkk:
peki bukadar modifiyeli bi ps150 sahibi olduğuna göre artık biz sana sorucaz sen bize söylicen roller değişti:cherry: modifiyelerin etkisini bana ilerliyen günlerde söyle
birde garajıda dizmişin he görmedim değil
Evet Kaan abi renk olarak cidden benimde aklımda siyah yerleri karbon fiber boya yaptırmak vardı ama siyahını da görünce bi başka hoşuma gitti.
Aslında 4Road Leo vince eksoz Kaan abi evet o yüzden baya bi şanslıyım o konuda.
Şunu söyleyeyim eksozu açtım trafikte rahat rahat gezemediğimi farkettim ve direk susturucumu geri taktım.Ayrıca şunu söylemeliyim ki tüm dikkatleri gerçekten üzerime çekiyor. Kırmızı ışıkta durduğumda herkes nedense motora bakıyor.

2 günde 150 km kadar gezdim . Sürmesi o kadar zevkli bir motor diyebilirim.
Evet abi bizim ayrılmaz 3'lü garajda :queen:
Abi kesici işini anlamıyordum ayaklığa aldım bi deneyeyim dedim. Zan zan zan zan diye kesiciye girdi şaşırdım açıkçası. Ama sizlerden aldığım bilgilerle de motorsiklete 10 üzerinden 10 veriyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:05 ----------
motorun hayırlı olsun sevgili kardeşim güle güle kullan :rendeer:
siyah jantlar on numara olmuş,bir jant bir motora bu kadar mı yakışır kardeşim cuk oturmuş
Çok teşekkür ederim abi. Bende sıfır alacaktım ama artık dayanamadım 2. el aldım . Çok çok teşekkür ederim.