selam arkadaşlar. sitede yeni motor aleminde genç bir arkadaşım. bende sym hd evo 200 var. ama ben honda ps 150 almayı düşünüyorum. fikrini danışmak istedim.
Hoşgeldin Talha ,
Peki neden ps almayı düşünüyorsun...? sym evo 200 de eksik olan ne sana göre..?
honda bu işte sınıfta kaldı bana göre,millet motor bekliyor ortada motor yok,ben 15 gün daha beklerim sonra gider kaparomu geri alır parayı cebime koyar başlarım dolaşmaya,aprilladan başlayarak dolaşırım bursadaki bütün motor bayilerini dişime göre mutlaka bişey bulurum:queen: hemen bastırıp parayı alırım motoru atarım minibüsün arkasına doğru eve götürürüm kimse kapmasın diye:queen: sonra plakası çıkıncada plakayı takar gezmeye başlarım.başka çaremiz kalmadı :cat:
aprilla olmazsa,başka bakarız,o da olmadı yüksek cc alırım ne yapalım,artık sırayla gezerim honda shadow,sw-t600 yamaha fazer valla bulamazsam honda cbr 600 rr ye kadar yolu var,maddi sorun yok sorun kendimle ilgili,yüksek cclerden korkuyorum arkadaş,ben hız manyağı biriyim,üç araba pert ettim hepsinden mucize eseri sağ çıktım,eğer altımda canavar motor olursa kendime hakim olamam basarım gaza,üç kuruşluk keyif içinde arkada yetim bırakmak istemiyorum,
inşallah honda getirir şu sevimli ps150mi,
çarşı karışacak yoksa![]()
Bayi bile yok ki her şehirde.. Honda mesela ne var yani araba servisi motor servisi olarak da hizmet verebilmeli pekihala..