Honda Honda PS 150 i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Anaa sen uyumadınmı hala Kaan yaa.. susunca ben seni uyudu zannettimdi yaa..

Evet doğru.. Ama orjinalin yerini tutarmı ki..?

benim işim belli olmaz xDD
oo orginalinden bile iyi markalar satılıyoki ücretine göre değişiyo .hondakininkiside çok güzelde azcıkta karlı satıcaklarına netten almak daha mantıklı tıpkı benim kaskım gibi ahahaha:D

orjinal arka çantanın kilidi kontak anahtarı ile aynı oluyormuş galiba,yani tek anahtarla bütün kilitler açılabiliyor,bunu nasıl yapıyorlar açaba:silent: topcase için hondaya sipariş verdiğimizde motora özel kilit mi hazırlıyorlar :silent:

aa bunu duymak gerçekten çok ilginçti demeki adamlar dediğin gibi kendi anahtar kodundan kilit getirtiyolar başka bi mantıklı acıklaması yok

slm arkadaşlar kimse yokmu.şükrü kardeş nasılsın iyimsiin ne yaptın aprillamı honda mı:mrgreen: hangisinden karar kıldın

İyiakşamlar arkadaşlar..
Ya fazladan bir anahtar taşımamak için o kadar parada verilmez herhalde değilmi..?

Ooo Barışş naber..? İyiyim sağol.. Sen nasılsın..? Ya kararım Hondadır.. Çünki gönlüm ondadır :queen:

şükrü bey gönlümüz honda da ama dün sahibinden comda gördüğüm bir ilanda vatandaşın teki iki haftalık ps motorunu satıyor ve mayısta gelecek parti zamlı olacak diyor nereden duyduysa artık,ben hondaya sordum onlarda bilmiyoruz dediler.dünden beri moralim bozuk biraz,hem adamı bir aydan fazla bekletiyorlar hemde sonunda ödül olarak zam yerleştirirlerse çok ayıp olur.

gerçi o arkadaş bugün ilanı kaldırmış bulamadım.

Bunlar satışı hızlandırmanın akıllıca yöntemleri olsa gerek diye düşünüyorum dostum.. Hiç kafanı yorma.. Zaten hadi diyelim zam geldi ne kadar gelir sence zam..? bin lira mı..? 99'a 100 fazla gelmez derler.. kafanı takmaa.. Bizim buralara da yakın yerde satan yokki.. Olsa da alsak.. Ama beyaz :p

honda ps150i

millet bende motorla geziyorum bu aralar paso:p detaylarını anlatırım bakın marmariste ne gördüm biri çamurluğunu boyatmış büyük motorlarda olduğu gibi
13888.jpg

şükrü bey şuan kymco kullanıyor musun yoksa sattın mı motorunu?maxi scooterdan sonra neden ps almayı düşünüyorsun?forumlarda okuduğum kadarıyla tayvan malı sym ve kymco motorlar japonlardan bile daha kaliteliymiş,doğru mudur bu?

şükrü bey şuan kymco kullanıyor musun yoksa sattın mı motorunu?maxi scooterdan sonra neden ps almayı düşünüyorsun?forumlarda okuduğum kadarıyla tayvan malı sym ve kymco motorlar japonlardan bile daha kaliteliymiş,doğru mudur bu?

Valla ben o motoru sattım kardeşim yaa.. Düştüm ben o motordan 2007 senesinde.. Asfaltta 30-40 metre abartısız sürüklendim.. Evet doğru çok kaliteli harika bi motordu.Ama düşünce evden psikolojik baskı oldu haliyle satmak zorunda kaldım.Ancak 4 sene geçti ben yeni yeni motor alcam.. Oyüzden büyük almam mümkün değil.. Aldırmazlar yanii annem,hanım :) Yoksa gönlüm onda tabii. Ben ps ile bi başlayayım daa.. Sonrasını düşünürüss :queen:
Bilmem yeterince açıklayıcı oldummu.. İsim neydi kardeşim kusura bakma sen yazdın bi ara ama bendeki hafıza pek iyi değil..

büyük geçmiş olsun hocam ben tamer,kesinlikle anladım durumu.sen bundan sonra bence ps 150de kal fazla büyütme motoru.:cat:

Memnun oldum Tamer.. Dur bakalım önce dediğim gibi ps'yi bi alalım.. Sonra düşünürüss :)

Sen kapora verdin bekliyosun değilmi..? Ps'yi..?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 ----------

Kaan uyudunmuu..?

Ehehehe.. ne güzel işte.. beyazmıı...? kaç lira verdin kapora..? gün verdilermi..?
Bu arada Kaan nerde yaaa Kaaaaaann nerdesin kardeşşim yaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar