Litre hesabı deyilde şöle tanımlayim , 15 tl yakıt ile 140 km yol gidiyorum aradabir artçılı.10 tl yakıt ile (yaklaşık 1.90 lt.) 95 -110 full artçılı.
ESPli model biraz daha güçlü ve yakıt tasarruflu oluyor.
Güle güle kullan, 400 bana fazla geldi ama Bodrum gibi yerde normal herhalde. Hırıltıyı bilemeyeceğim, düşük hızlarda da mı yapıyor? Hızlıyken çıkan ses rüzgar sesi olabilir.Arkadaslar hepinize merhabalar 3 gun once bodrum kivrak motordan pcx 150 mi almis bulummaktayim.suan kafama takilan bi kac soruyu sizlerle paylasmak istiorm oncelikle herks lastiklerden sikayetci suan havalar yagmurlu olmasina ragmen herhangi bir kayma olmadi ama bu kadar kisi dedigine gore vardir bi bildikleri illahaki kayipta grmeye grek yok lastikleri mishelin city grip olarak degistrcem aradim bayiyi degismle beraber 400 dediler bir dger sorum motor gderken bi hisilti gelio boyle hani hasta olur ya insan gogsu hirirdar oyle bi ses yeni oldugundan rodaj donemi oldgundandir diorm ama kafamada takilmiyor deil motoru hor kullanan biri deilim aracima deger veriririm her zman en fazla 70 yapiorm oda cok nadir genellkle 50-60 arasi kullaniyorum hep sizlerden cevap bekliyorm herkeze ii gceler
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
Simdi diceksiniz bu adamin motoru 150 lik burda 125 ligin grubuna niye yazms valla 150 likle kimseler yok bura daha islek ondan sevgilerle![]()