Honda Honda Pcx 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sattığım PCX den kalma çanta var elimde sıfırdan hiçbir farkı yok nokta çiziği bulunmamakta 1ay kadar kullanıldı.(kapağı en fazla 30kez açılıp kapanmıştır o kadar yeni)
Fiyatım tek ve nakit fiyatıdır
Az bulunan e340nt modeli.
http://www.sahibinden.com/186811726

PCX akar, herkes bakar, çok az yakar, trafiği kim takar, aç kapıyı geldim Nigar...

arkadaşlar yakın bir arkadaşıma geçen yaz başı beyaz pcx aldık. 2014 model. 2.000 km yi geçmemiştir. kaza yatma kayma yok sıfır hata. pazarlıksız 6.500 e bırakıyor. motor anadolu yakasında kendisinin oturduğu sitenin kapalı garajında yatıyor. almak isteyen olursa bana ulaşabilir özelden adını cebini atarım.

selam arkadaşlar

link te ve i1an 180325574 nolu pcx ön cam satılık bilginize....

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-temiz-ve-kullanisli-on-siperlik-80-cm-180325574/detay/

Arkadaşlar merhaba. 8 litre depoyu fulluyorum ve 250 km yapıyor. Sizce bu değer normal mi?

Daha önceden mevzusu açıldıysa peşinen özür diliyorum.

Merhaba,

PCX'lerinin bakımlarını yetkili servista yaptıran arkadaşlar, servis motorunuza hangi marka/model yağ koyuyor?
Benim motoruma bakım yapan servis, Honda'nın Eneos'a ürettirdiği 10W-30 JASO MA sınıfı yağı kullandı. Kitapta JASO MB sınıfı yağ önerilmesine rağmen telefonla konuştuğum diğer Honda yetkili servisleri de PCX'lere ekte fotoğrafını göreceğiniz JASO MA sınıfı yağı kullandıklarını söylediler.

JASO uygulama rehberinden anlaşıldığı kadarıyla MB sınıfı MA sınıfına göre daha düşük sürtünme sağlıyor. Bunun da yakıt ekonomisi ve motor ömrü olarak geri dönmesini beklmek olası
Araştırdığım kadarıyla JASO MB sınıfı 10W-30 yağ sadece IPONE markasında var. Bu yağı satın alan, deneyen kullanan var mı aramızda?
http://ipone.fr/en/product/scoot-4-10w30/

Honda01.jpg
Honda02.jpg

HondaMotorYa11F01310.jpg

JasoStandart.jpg

Kullanıcı kitabında önerilen yağ: API SG ve üzeri (SG<SH<SJ<SL<SM<SN), 10W30, Jaso MB sınıfı

Karşılaştırma Tablosu
Kar15F01310la15F0t1310rma.jpg

Tabloya baktığınızda değerler arasında fazla bir fark yok. Hatta 40 derecede IPONE yağın akmaya direnci diğer yağa göre daha yüksek.

Herkese selam öncelikle

Kız arkadaşıma hafta sonu pcx 125 bakmaya gidecez ama bu motor hakkı da pek bir bilgim yok çevremde de kullanan olmadığın dan sizlere danışmak istedim.
Nelerine dikkat etmem gerekir kaza yatma vs durumlarında neler kendini belli eder çalışırkenki sesinde dikkat etmem gereken özel bir ses var mıdır ? Gibi gibi bir sürü şey

Teşekkürler şimdiden

Bende pcx almayı düşünüyorum tvs apache 13model kırmızı yeni kasa ile takas + cüzzi bir miktara takasa gircek varmı?

Bunu nereye monte etmeyi planlıyosun ?
Görüntü olarak kötü olabilir motora direk xenon uygulaması yaptırabilirsin profesyonel yapan bir yer vardı bir ara geçen fuarda stand açmışlardı ama fiyat konusunu bilmiyorum

Bunu nereye monte etmeyi planlıyosun ?
Görüntü olarak kötü olabilir motora direk xenon uygulaması yaptırabilirsin profesyonel yapan bir yer vardı bir ara geçen fuarda stand açmışlardı ama fiyat konusunu bilmiyorum

Yeri hazır.Yeni Pcx lerin ön amortisörlerine kedi gözü monte etmişler oraya vida ile tutturucam.Ama işte birazda aküden çekiniyorum.2x10 watt çok bişey değil ama motor fazla teknolojik olduğu için düşündürüyo beni.

Merhaba arkadaşlar öğrenciyim pcx 125 ile 150 arasında cc dışında ne fark var 2014 kasa vede ikinci el 125 lik buldum daha 1250 km 2014 kasa yeni fiyatı 6500 uygunmu sizce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar