Honda Honda Pcx 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İyi forumlar. Motosiklet dünyasına kırkımızdan sonra pcx 125 ile katıldık. Geç kalmışız maalesef. Benim evde motosikleti koyacak garajım bulunmuyor. O nedenle sağlam bir brandaya ihtiyacım var. Brandacı ile görüştüm. Güzel branda malzemeleri var ama ölçüsünü tutturamam diye korkuyorum. Sizlerden özel olarak pcx’e branda yaptırıp memnun kalan (ölçüleri cuk oturan) varsa ölçü bilgisi alabilir miyim? Arkada çanta ve tur camı mevcut.

Hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Merhabalar. Honda pcx aldım 3 ay önce sıfır. 2 sorum var.

1- Alt bagaj bir kapalı xl kaskı anca alıyor. Sağında solunda boşluk kalmıyor. İnterkom aldım, kaska takacaktım. Fark ettim ki takarsam kask alta sığmayacak. Bu sorunu nasıl çözüyorsunuz? Her iniş binişte interkomu sök tak mı yapıyorsunuz?

2- Ön diskteki boşluklar sık ve küçük. Nasıl bir disk kilidi takılabilir buna?

6mm kalınlığında oluyordu.bende pcx varken 6mmlik disk kilidi kullanıyordum.auvray b lock 06

Yeni kasa hayırlı olsun.Honda 2025'de kasa değişikliğine gitti.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------

Yeni kasa hayırlı olsun.Honda 2025'de kasa değişikliğine gitti.

[url]https://i.hizliresim.com/svi165a.jpg[/url]

[url]https://i.hizliresim.com/1crill7.jpg[/url]

[url]https://i.hizliresim.com/th6fek5.jpg[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------

[url]https://i.hizliresim.com/m2jjrt9.jpg[/url]

Nihayet yenilenmeye karar vermişler.
Gayet güzel görünüyor. Stoklardaki E5'ler bitince piyasaya sürerler muhtemelen.

Bu başlık çok geri planda kalmıs o zaman paylaşalım bir resim alırız maşallahınızı

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu da çok severek kullandığım bir önceki kasaya ait bordo renkli versiyonu

Son düzenleme:
2024 Pcx kullanıyorum. Ortalama yakıt tüketimim 2.2 gözüküyor ekranda. Ancak 8 litre benzinle 280-290 km gidebiliyorum. O da 2,8 lt tüketime denk geliyor. Normal mi sizce bu? Sizlerde de böyle mi? Motor daha 1800 km'de. Yine ucuz tabii kullanmak ama bu kadar fark olmaması lazım gibi geliyor.

Motorumu sattım.Kısmet olursa Allah izin verirse yarın tekrardan pcx125 alacağım.dx modelinde karar kıldım.Hadi hayırlısı inş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bugün aranıza katılmış bulunuyorum.motorumu teslim aldım.lacivert renk 2025 model honda pcx 125 dx modeli.Hayırlı olsun bana.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar

Bugün yeni pcx motorumla 50km yol yaptım ortalama 2.1 lt. yaktı.
Yeni pcx çok seri olmuş nmax gibi
dengeli ve rahat.yol tutuşu güzel.
Yakıtı düşük.
Lastikleri michelin city grip1
5 inç tft ekran var.premium hissi veriyor.
Rezervuarlı amortisörler vuruntu yapmıyor.
klasik pcx gidonu değişmiş.forza gidonu olmuş.

Hoş bulduk. Aslında bir tane aldım branda içi miflonlu gri olanlardan. Sadece 1 ay dayandı. Sökülen yerleri diktim ama kediler sağ olsun tırnak atıp deldi bazı yerlerini. Ondan dolayı sağlam bir malzemeden yaptırmak istedim. Polyesterler baya pahalı 1500 civarını bulabilir. Pvc kaplamalar daha ucuz 600-700 civarı. Oxford kumaştan güzel brandalar da varmış. Amazonda satılıyor. Karar veremedim açıkçası. Branda malzemesi iyi ama adam tipsiz tuhaf bir şey dikerse diye tedirginim. Ondan ölçü ve şekil tavsiyesi istedim belki burda yaptıran vardır diye. Ya da ucuzundan tekrar alıp üst üste kullanmak parçalanana kadar.
Ben istanbuldayken xmax'ın üzerine internetten aldığım ucuz brandalardan kullanıyordum, 2 senede parçalanıyordu ama ucuz nasıl olsa diye yenisini alıyordum. Özel yaptırsanız pahalıya gelir, bir şekilde yine parçalanacak eskiyecek, pahalı olunca üzülürsünüz.
Ben de içi müflonlu gri olanlardan almıştım. branda için gri renk en iyisi, gece karanlıkta görünmez gibi oluyor çok dikkat çekmiyor. Kedi tırmaladığı veya yırtılan yerleri gri bantla tamir etmiştim dikmekten daha sağlam olmuştu, o sağlam gri bantlar yağmurdan/güneşten de etkilenmiyor. öyle her yeri bantdan görünmez olana kadar kullanıp sonr ayenisini alıyordum.

Şimdi evimde bahçe var, koyacak yerim var diye brandadan akordiyon şeklinde açılır çadır şeklind eolanlardan aldım iki yıl olacak neredeyse çok memnun kaldım, hem branda örtmeye göre çok pratik oldu, açıyorum, motoru çıkarıp kapatıyorum o kadar pratik. kafkas motogaraj diye bir yer üretiyormuş internetten sipariş edip almıştım, hatta yanına bir motor daha koyarım diye iki motorluk geniş modelini almıştım iyi ki öyle almışı şimdi scooter hala duruyor bir motorum daha oldu.

aldığım yerin linkini göndereyim: https://kafkasgaraj.com/

Bugün işim vardı şehir içinde 30km civarı yol yaptım.sakin kullandım.
Ortalama yakıt 2.0 lt.Gösteriyor ekranda.

Arka disk fren iyi tutuyor ama abs olmadığı için dikkat edilmeli.ben ani olarak arkaya basınca trafikte arka teker kızakladı birden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar