Hoş bulduk. Aslında bir tane aldım branda içi miflonlu gri olanlardan. Sadece 1 ay dayandı. Sökülen yerleri diktim ama kediler sağ olsun tırnak atıp deldi bazı yerlerini. Ondan dolayı sağlam bir malzemeden yaptırmak istedim. Polyesterler baya pahalı 1500 civarını bulabilir. Pvc kaplamalar daha ucuz 600-700 civarı. Oxford kumaştan güzel brandalar da varmış. Amazonda satılıyor. Karar veremedim açıkçası. Branda malzemesi iyi ama adam tipsiz tuhaf bir şey dikerse diye tedirginim. Ondan ölçü ve şekil tavsiyesi istedim belki burda yaptıran vardır diye. Ya da ucuzundan tekrar alıp üst üste kullanmak parçalanana kadar.
Ben istanbuldayken xmax'ın üzerine internetten aldığım ucuz brandalardan kullanıyordum, 2 senede parçalanıyordu ama ucuz nasıl olsa diye yenisini alıyordum. Özel yaptırsanız pahalıya gelir, bir şekilde yine parçalanacak eskiyecek, pahalı olunca üzülürsünüz.
Ben de içi müflonlu gri olanlardan almıştım. branda için gri renk en iyisi, gece karanlıkta görünmez gibi oluyor çok dikkat çekmiyor. Kedi tırmaladığı veya yırtılan yerleri gri bantla tamir etmiştim dikmekten daha sağlam olmuştu, o sağlam gri bantlar yağmurdan/güneşten de etkilenmiyor. öyle her yeri bantdan görünmez olana kadar kullanıp sonr ayenisini alıyordum.
Şimdi evimde bahçe var, koyacak yerim var diye brandadan akordiyon şeklinde açılır çadır şeklind eolanlardan aldım iki yıl olacak neredeyse çok memnun kaldım, hem branda örtmeye göre çok pratik oldu, açıyorum, motoru çıkarıp kapatıyorum o kadar pratik. kafkas motogaraj diye bir yer üretiyormuş internetten sipariş edip almıştım, hatta yanına bir motor daha koyarım diye iki motorluk geniş modelini almıştım iyi ki öyle almışı şimdi scooter hala duruyor bir motorum daha oldu.
aldığım yerin linkini göndereyim:
https://kafkasgaraj.com/