Anlaşıldı . Tiger 900 gt pro satan var mı?AT'a cesaret edemiyon öbür taraftan 1290 S 'e halleniyon dayıcım. Senin reçeteni yazdık ama almıyorsun ilacını![]()
Anlaşıldı . Tiger 900 gt pro satan var mı?AT'a cesaret edemiyon öbür taraftan 1290 S 'e halleniyon dayıcım. Senin reçeteni yazdık ama almıyorsun ilacını![]()
Ben olsam 2017-2018 (gen 3, LED ekranlı) düşük km.li Tiger 800XRx ya da XRt kovalarım üstüne kalan parayla da geze dolaşırım.Anlaşıldı . Tiger 900 gt pro satan var mı?
Nx500 motorumda tespit ettiğim olumsuz özellikleri dile getirdiğim için eleştiriye maruz kaldım çeşitli platformlarda.Maşanın arasından gelen rüzgardan bende rahatsızım. Hele ki şu soğuk günlerde bunu yaşamak zorunda olmak can sıkıcı. Çözüm bulan var mı buna? Ben yabancı sitelerde depo üstü ile gidon arasına reflektör takanları gördüm. Fakat ülkemizde böyle bir ürünün satışı yok. Kesinlikle bunun için GP kompozit ya da diğer aksesuar üreten firmaların bunun üzerine çalışması lazım. Bu lüks değil, zorunlu bir ihtiyaç.
Küçük görünüyor, rüzgarı kesiyor mu gerçekten. Kime yaptırabiliriz acaba.Nx500 motorumda tespit ettiğim olumsuz özellikleri dile getirdiğim için eleştiriye maruz kaldım çeşitli platformlarda.
Herkesin deneyimi kendine sonuçta.
Kaldı ki olabildiğince de o durumun hangi şartlar altında yaşandığını da belirtmişimdir.
Kuru kuruya bir çamur at izi kalsın yazısı değil yani.
Tamamen tecrübe ettiğim durumlar bunlar.
Olumlu bulduğum noktalarını da aynı şekilde dile getirmeye çalıştım.
Sizin de ön maşa kısmından rüzgar-soğuk yeme durumunu yaşamanıza üzüldüm.
Cfmoto 450 Mt modelinde farın altındaki plastik kısım bu konuda iyi iş çıkarıyormuş.
[/url]![]()
Eminim ki ilk makyaj operasyonunda böyle bir parça eklenecektir o kısma.
Ya da koruma demiri taktırdıysanız onun farın tam altına denk gelen montaj vidalarına plastik bir parça konabilir.
Kolay gelsin size.
Selamlar.
Bunun 17 lastikli naked versiyonu 189kg sanırım. (En azından benim kullandığım 2016 model CB500F böyleydi...) Motoru o ağırlıkla kolayca başedebilecek kadar güçlü. 140-150'ye kadar nefessiz çıkar, saatlerce de 140 civarı sürülebilir. Ağır 500'lük motor olarak Çinliler var asıl, bir onlara bkz.@haluk23 haftasonu tembihlediğin üzere okudum değerlendirmeni.
196Kg - 500cc motor = özellikle mi uğraşmışlar ağır olsun diye?...
90 ların teknolojisi eski KLE 500 bile 10 kilo daha hafifti.@haluk23 haftasonu tembihlediğin üzere okudum değerlendirmeni.
Merhaba Aybars,@haluk23 haftasonu tembihlediğin üzere okudum değerlendirmeni.
Bunun 17 lastikli naked versiyonu 189kg sanırım. (En azından benim kullandığım 2016 model CB500F böyleydi...) Motoru o ağırlıkla kolayca başedebilecek kadar güçlü. 140-150'ye kadar nefessiz çıkar, saatlerce de 140 civarı sürülebilir. Ağır 500'lük motor olarak Çinliler var asıl, bir onlara bkz.![]()
Benim derdim güç / ağırlık oranı değil. Uzun seyahatlerde girdiğim orman yollarında motoru yatırınca kaldırabilmek.Bunun 17 lastikli naked versiyonu 189kg sanırım. (En azından benim kullandığım 2016 model CB500F böyleydi...) Motoru o ağırlıkla kolayca başedebilecek kadar güçlü. 140-150'ye kadar nefessiz çıkar, saatlerce de 140 civarı sürülebilir. Ağır 500'lük motor olarak Çinliler var asıl, bir onlara bkz.![]()
Cfmoto 450 MT hariç Japonlardan biraz ağırlar. Fiyatı uygun tutmak için daha hafif malzeme kullanamıyorlar sanki.Benim derdim güç / ağırlık oranı değil. Uzun seyahatlerde girdiğim orman yollarında motoru yatırınca kaldırabilmek.
Güç / ağırlık dengesi ardından geliyor.
Çinliler gümbür gümbür geliyor. Honda hala en güvenli motoru biz yapıyoruz diye biz sevenlerini oyalıyor...
Pehlivan gibi adamsın yahu nasıl kaldıramıyorsun devrilmiş motoru?Benim derdim güç / ağırlık oranı değil. Uzun seyahatlerde girdiğim orman yollarında motoru yatırınca kaldırabilmek.
Cfmoto da fazla hafif malzeme kullanıyormuş meğer; şimdi denk geldi:Cfmoto 450 MT hariç Japonlardan biraz ağırlar. Fiyatı uygun tutmak için daha hafif malzeme kullanamıyorlar sanki.
Ankara 380 km ama geliriz tabi. Aslında daha iyisi nallıhan beypazarı gibi bir yerlerde buluşup oralarda gezmek olabilir.Not: CRF'yi sürmek isteyen tüm forumdaşlarımıza itinayla randevu verilir.
3. Denk gelirse bir de eski kasa CB500F bulup onu da sür.
4. @4strings ile buluşup Ankara çevresi turu yapın birlikte.
Nasıl plan ama?![]()
milletin o beğenmeyip burun kıvırdığı v storm 650 ile arkadaşım toprağın içinden kayayı çıkaracak şekilde vurdu altını karter koruma bile delinmediCfmoto da fazla hafif malzeme kullanıyormuş meğer; şimdi denk geldi:
Özet: 450 MT motor koruması ince teneke, motoru korumaya yaramıyor.
Bu arada karteri kırmış sadece, ABD fiyatı USD 100'müş. Bizde olsa kaç para kilitlerler çok merak ediyorum...
İşte bu 450 MT'de de doğru düzgün bir karter koruma olsa bu sorun olmazmış aslında. Sorun fabrika çıkışı gelen karter korumanın sadece "süs" olması.milletin o beğenmeyip burun kıvırdığı v storm 650 ile arkadaşım toprağın içinden kayayı çıkaracak şekilde vurdu altını karter koruma bile delinmedi
2. ve vurduğunda bu sefer kaya daha büyüktü arkadaş motorun üstünden uçtu o zaman da orta ayağı yamultmuş tur boyunca açamadık
işte cf moto'yu adam yerine koyup bu markalar aksesuar bile tasarlayıp üretmekle uğraşmıyorlarİşte bu 450 MT'de de doğru düzgün bir karter koruma olsa bu sorun olmazmış aslında. Sorun fabrika çıkışı gelen karter korumanın sadece "süs" olması.
Bu arada V Strom'lar da fabrika çıkışı karter koruma yok bile; demek ki arkadaşın SW-Motech, Touratech, Hepco & Becker, Givi vb. kaliteli bir aksesuar kullanıyormuş.