Honda NX500 izlenimlerim

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Ankara 380 km ama geliriz tabi. Aslında daha iyisi nallıhan beypazarı gibi bir yerlerde buluşup oralarda gezmek olabilir.
Bu arada KLE yi 10 yıla ve 70.000 km ye yakın sürdükten sonra KTM aldığım için satmıştım ama çok güzel motordu. Ta kendisi şu:

presskapakcrop.jpg
Forumdaşım merhaba.

Aile ziyareti için Ankara'ya geldiğin bir sefer buralardaki az bilinen / az geçilen güzergâhları kullanacağımız bir rota (macera turlarında sıkça kullanılan "off the beaten path" rotası yani) geçiyordu aklımdan açıkçası.

Yoksa tabii ki Beypazarı-Nallıhan ve devamı rotası da çok güzel olur.

Okuyan forumdaşların imana gelip CRF ve türevi bir hafif enduro alacakları bir program olur. 🤭 🤭 😆

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
işte cf moto'yu adam yerine koyup bu markalar aksesuar bile tasarlayıp üretmekle uğraşmıyorlar
biz millete bu motora vereceğin parayla git v strom 650 dediğimiz için kötü oluyoruz
bu japon kafası işte motor 100 yıl yaşasın da araziye giremese de olur performanslı olmasa da olur teknolojisi olmasa da olur bu motosiklet denen alet bazıları için keyif aleti araziye giremedikten sonra gaz açılmadıktan sonra neye yarar 100 yıl yaşasa

F54

bu japon kafası işte motor 100 yıl yaşasın da araziye giremese de olur performanslı olmasa da olur teknolojisi olmasa da olur bu motosiklet denen alet bazıları için keyif aleti araziye giremedikten sonra gaz açılmadıktan sonra neye yarar 100 yıl yaşasa
biz her yere giriyoruz motor öyle de 100 sene yaşıyor araziye girince yaşamayan motoru paylaşmış işte arkadaş karter koruması delinen motor cf moto suzuki değil

Motosikleti
Benim derdim güç / ağırlık oranı değil. Uzun seyahatlerde girdiğim orman yollarında motoru yatırınca kaldırabilmek.
İşte bu yüzden yıllardır kopamadım Crf'den. :love:

Varsın güçsüz olsun ama sürmekten hoşlandığım bozuk yollarda düşersem falan kendi başıma altından kalkabileyim/üstesinden gelebileyim.

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Forumdaşım merhaba.

Aile ziyareti için Ankara'ya geldiğin bir sefer buralardaki az bilinen / az geçilen güzergâhları kullanacağımız bir rota (macera turlarında sıkça kullanılan "off the beaten path" rotası yani) geçiyordu aklımdan açıkçası.

Yoksa tabii ki Beypazarı-Nallıhan ve devamı rotası da çok güzel olur.

Okuyan forumdaşların imana gelip CRF ve türevi bir hafif enduro alacakları bir program olur. 🤭 🤭 😆
Çok güzel olur. Aileyi buraya getirdik ama gelinir yeni bir yerlerde kalınır rota üzerinde icabında. Hatta -satmazsam- Hero ile gelirim crf de olunca yol seçmeyiz hiç. 😍

Motosikleti
Honda NX 500
Mükemmel bi inceleme olmuş sanırım bir videoda da görmüştüm bu anlatımı yanılıyorsam affedin. Elcik koruma uyumu beni çok sevindirdi çünkü bu Acerbis modeline bayılmıştım en kısa sürede alacağım. Tecrübelerinizi aktardığınız için çok teşekkürler.

Motosikleti
Mükemmel bi inceleme olmuş sanırım bir videoda da görmüştüm bu anlatımı yanılıyorsam affedin. Elcik koruma uyumu beni çok sevindirdi çünkü bu Acerbis modeline bayılmıştım en kısa sürede alacağım. Tecrübelerinizi aktardığınız için çok teşekkürler.

Beğendiğinize sevindim.

Hep yazıyorum.

Yine yazayım.

Sol kütük ve korna tuşu beni soğutuyor.

Yoksa bahsettiğim diğer eksiklerine bir çözüm bulunur.

Selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar