Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Selamlar herkese,

Benim ufaklığı elden çıkarıp NC 700X almak istiyorum. Bildiğiniz, duyduğunuz temiz alet varsa bilgilendirmeniz önemle rica olunur. :rendeer: Fiyat sınırı 20bin TL'dir.

Merhaba arkadaslar,

Sony action kameram var.
Gidona baglamak istiyorum. Memnun oldugunuz bir aparat var mi? Aliexpress ve ya yan sanayi tum seceneklere acigim.

Tesekkurler

şu linkteki ürünü aldım. fakat çapı gidon çapından biraz büyük, tam sıkamıyorsun. içine kauçuk kesip yapıştıracağım ve tahminimce olacak ama üşenmek olmasa :pr:

https://www.aliexpress.com/item/Gopro-Accessories-Aluminum-Bike-Clamp-Bicycle-Handlebar-Mount-Holder-Adapter-for-Gopro-Hero-2-3-3/32378761672.html?spm=2114.13010608.0.0.o0YCDq

İcine kullanmadiginiz deri kemer veya slikona benzer yumusak malzemeden uretilmis saat kordonu takabilirsiniz. Titresimi de azaltabilir.

Sadece X deyince daha net oldu tabi.
Aslında en temelde NC 700X üretilmiyor, dolayısı ile güncel model NC750X.

Önceki cevaplara ek olarak;
2015 NC750 ler ile 2016 arasında bazı görsel ve fonkiyonel iyileştirmeler var.
Egsoz, ön bagaj hacmi, renkli gösterge paneli, led stoplar gibi.
Çok can alıcı değişiklikler mi dersen bence değil, kişiye göre değişir.

Mavi renk seçeneği 2016 itibarı ile geldi.

Motor aksamında ve şanzımanda da küçük iyileştirmeler var diye biliyorum
ama onun detayını daha uzman arkdaşlar aktarabilir.

http://www.cycleworld.com/2017-honda-nc700x-dct-abs
hocam nc 700x üretilmiyor değil getirilmiyor, araştıralım biraz lütfen

Arkadaşlar 2016 yeni kasa gri nc750x ile aranızdayım, Gösterge panelinin kullanımı hakkında forumda ve internette araştırma yaptım fakat anlaşılır bişey bulamadım. Gösterge paneli nasıl kullanılıyor, nerede neler var gibi detayları anlatacak birisi, link yada konu varsa paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

Arkadaşlar 2016 yeni kasa gri nc750x ile aranızdayım, Gösterge panelinin kullanımı hakkında forumda ve internette araştırma yaptım fakat anlaşılır bişey bulamadım. Gösterge paneli nasıl kullanılıyor, nerede neler var gibi detayları anlatacak birisi, link yada konu varsa paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

Honda'nın resmi sitesinde NC750X sayfasından kullanma kitapçığını indirebilirsin.

Ben hep takipteyim abi. Sahalara dönmeni bekliyorduk. Cumartesi öğlene kadar çalışıyorum. Plan yaparsanız öğleden sonra ben size yetişirim.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107

https://honda.com.tr/App_Assets/Kilavuzlar/91/147/nc750x1442mjl800.pdf

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:54 ----------

Ben hep takipteyim abi. Sahalara dönmeni bekliyorduk. Cumartesi öğlene kadar çalışıyorum. Plan yaparsanız öğleden sonra ben size yetişirim.

Ben Cumartesi Şile'de logar nöbeti bekleyeceğim, yolunuz düşerse bu tarafa buyrun :p

Arkadaşların başka bir planı olmazsa Cumartesi öğleden sonra Şile'ye uğrayabilirim.

Ben gelirim. Ama sabah çalıştığım için, ancak Şile'de size katılabilirim.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Olcay semaver yaparsa şile olur cumartesi. E bizde elimiz boş gitmeyiz herhalde

Kimler gelir böyle olursa

Abi benim mekan hala inşaat ve çamur, semaverlik ve muhabbetlik bir ortam şimdilik yok. Allah izin verirse Ramazan'a kadar yetiştirmeye çalışıyorum.

Fakat Şile'ye doğru yol üstü bir yerlerde çay muhabbeti yapıp, öğleden sonra da Eser ve diğer yarım gün çalışanları teşrif ettikten sonra yemek muhabbeti yapabiliriz.

Merhaba bugün itibarı ile yeni kasa 750s ile aranızdayım. ilk izlenim: sesi ve gösterge kadranı çok çok iyi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------

abs lambası, motor yürüyene kadar sönmüyor, yürümeye başlayınca hemen sönüyor bu bir problem midir? yoksa normal midir?

Merhaba bugün itibarı ile yeni kasa 750s ile aranızdayım. ilk izlenim: sesi ve gösterge kadranı çok çok iyi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------

abs lambası, motor yürüyene kadar sönmüyor, yürümeye başlayınca hemen sönüyor bu bir problem midir? yoksa normal midir?

Öncelikle hayırlı olsun, tekerinize taş değmesin.

İncelemerden gördüğüm kadarıyla o olay normal. 10 KM/s'i geçtiğinizde hız olarak, o lamba sönecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar