Selamlar herkese,
Benim ufaklığı elden çıkarıp NC 700X almak istiyorum. Bildiğiniz, duyduğunuz temiz alet varsa bilgilendirmeniz önemle rica olunur. :rendeer: Fiyat sınırı 20bin TL'dir.
Merhaba arkadaslar, uu
Sony action kameram var.
Gidona baglamak istiyorum. Memnun oldugunuz bir aparat var mi? Aliexpress ve ya yan sanayi tum seceneklere acigim.
Tesekkurler
İntegra dusunurmusun 2013 32000km de..
şu linkteki ürünü aldım. fakat çapı gidon çapından biraz büyük, tam sıkamıyorsun. içine kauçuk kesip yapıştıracağım ve tahminimce olacak ama üşenmek olmasar:
https://www.aliexpress.com/item/Gopro-Accessories-Aluminum-Bike-Clamp-Bicycle-Handlebar-Mount-Holder-Adapter-for-Gopro-Hero-2-3-3/32378761672.html?spm=2114.13010608.0.0.o0YCDq
Sadece X deyince daha net oldu tabi.
Aslında en temelde NC 700X üretilmiyor, dolayısı ile güncel model NC750X.
Önceki cevaplara ek olarak;
2015 NC750 ler ile 2016 arasında bazı görsel ve fonkiyonel iyileştirmeler var.
Egsoz, ön bagaj hacmi, renkli gösterge paneli, led stoplar gibi.
Çok can alıcı değişiklikler mi dersen bence değil, kişiye göre değişir.
Mavi renk seçeneği 2016 itibarı ile geldi.
Motor aksamında ve şanzımanda da küçük iyileştirmeler var diye biliyorum
ama onun detayını daha uzman arkdaşlar aktarabilir.
Arkadaşlar 2016 yeni kasa gri nc750x ile aranızdayım, Gösterge panelinin kullanımı hakkında forumda ve internette araştırma yaptım fakat anlaşılır bişey bulamadım. Gösterge paneli nasıl kullanılıyor, nerede neler var gibi detayları anlatacak birisi, link yada konu varsa paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
Honda'nın resmi sitesinde NC750X sayfasından kullanma kitapçığını indirebilirsin.
Arkadaşlar 2016 yeni kasa gri nc750x ile aranızdayım, Gösterge panelinin kullanımı hakkında forumda ve internette araştırma yaptım fakat anlaşılır bişey bulamadım. Gösterge paneli nasıl kullanılıyor, nerede neler var gibi detayları anlatacak birisi, link yada konu varsa paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
Ben hep takipteyim abi. Sahalara dönmeni bekliyorduk. Cumartesi öğlene kadar çalışıyorum. Plan yaparsanız öğleden sonra ben size yetişirim.
Arkadaşların başka bir planı olmazsa Cumartesi öğleden sonra Şile'ye uğrayabilirim.
Olcay semaver yaparsa şile olur cumartesi. E bizde elimiz boş gitmeyiz herhalde
Kimler gelir böyle olursa
Merhaba bugün itibarı ile yeni kasa 750s ile aranızdayım. ilk izlenim: sesi ve gösterge kadranı çok çok iyi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
abs lambası, motor yürüyene kadar sönmüyor, yürümeye başlayınca hemen sönüyor bu bir problem midir? yoksa normal midir?