Yoshy35, uçlarda yaşamayan insanlari tatmin eden cok fazla ozelligi olan bir motor. Daha once bu sayfada cokca yazilmistir, pek cok ozelligi mutlu etmeye yetiyor. Adamlar ekonimisiyle ve ondeki bagajiyla -ki icine iki disk kilidi, bir adet branda, alt ust yagmurluk, lastik tamir seti, kucuk takim cantasi, oglanin sisme botu, hanimin makyaj seti rahatlikla sigiyor- yeni konsept yarattiklarini iddia ediyor, new concept, nc adi da buradan geliyor. Son ikisi saka bu arada :queen:
Sele ya da artci konforuysa tamamen toto meselesi, ben bugune kadar bir rahatsizligini acikcasi hissetmedim. Artci olarak birkac kez aldigim arkadaslar da rahatsiz etmedigini soyledi. Denemek gerek. Bu hacimde olup bu kadar az yakan bir motor yok. Buyuk bir cbf150 aslinda bu. Kullabim klavuzunun ilk sayfasinda asfalt icin uretildigi yaziyor. Farkli kosullarda kullanmaya calisip orasini kirdim, burasini patlattim diyenlere itibar etmeyin.
bu toto meselesi aslında çok değişken. mesela geçen sene uzun süreler uzun saatler yol almama rağmen hiç bir sıkıntı yaşamadım. bu sene ne olacak bilinmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
Hava durumu iyi olursa benim aklımda. Benim aklımda olursa Barbaros beyinde aklında demektir
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------
Tek başıma az seninle kalabalik
sen sürmeye başla benlik sıkıntı yok. cici botlarımı da aldım . sezon açılmadan bir dolu masraf ettim . umarım sıkıntı çıkmaz