Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Herkese merhaba, ilerde Allah nasip ederse 3. motorum makyajlı nc750x olsun istiyorum. Hatta bugün hayal kuruyordum, 3 çanta dolu dolu, arka seleye de bağlamışım çadırı matı sandalyeyi gidiyorum sonra benzin azalıyo benzinciye gidiyorum. Ve sonra hatırlıyorum ki nc'lerin benzin kapağı artçı selesinin altında 😡. Bu güzel hayal yerle bir oluyor. O eşyaları çözüp depoyu fulleyip geri yerleştirene kadar ohooo... Konuyu hortlattıysam kusura bakmayın buralarda yeniyim adapte olamadım pek :) Yorumlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum sevgili NC sahipleri :)

Son düzenleme:
Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Herkese merhaba, ilerde Allah nasip ederse 3. motorum makyajlı nc750x olsun istiyorum. Hatta bugün hayal kuruyordum, 3 çanta dolu dolu, arka seleye de bağlamışım çadırı matı sandalyeyi gidiyorum sonra benzin azalıyo benzinciye gidiyorum. Ve sonra hatırlıyorum ki nc'lerin benzin kapağı artçı selesinin altında 😡. Bu güzel hayal yerle bir oluyor. O eşyaları çözüp depoyu fulleyip geri yerleştirene kadar ohooo... Konuyu hortlattıysam kusura bakmayın buralarda yeniyim adapte olamadım pek :) Yorumlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum sevgili NC sahipleri :)

Takıntı buysa hiç bakma nc ye işine yaramaz :)

Herkese merhaba, ilerde Allah nasip ederse 3. motorum makyajlı nc750x olsun istiyorum. Hatta bugün hayal kuruyordum, 3 çanta dolu dolu, arka seleye de bağlamışım çadırı matı sandalyeyi gidiyorum sonra benzin azalıyo benzinciye gidiyorum. Ve sonra hatırlıyorum ki nc'lerin benzin kapağı artçı selesinin altında ��. Bu güzel hayal yerle bir oluyor. O eşyaları çözüp depoyu fulleyip geri yerleştirene kadar ohooo... Konuyu hortlattıysam kusura bakmayın buralarda yeniyim adapte olamadım pek :) Yorumlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum sevgili NC sahipleri :)

Bu motorla benzinciye az giriyosunuz :) artilarina bakin, kullanin, 6000km'de bir servise goturun, ön bagajını tikabasa doldurdugunuzu dusunun. on yargiyi once yikin sonra hayal kurun:)

VEVa5q.jpg

D3M2o1.jpg

Dostlarımıza Gelsin,Hepiniz çok değerlisiniz,İyi ki de varsınız, ::melek02:

Herkese selamlar, 172 cm boyunda biri için NC750X önerir misiniz? Yalnızca boy açısından düşünmenizi rica ederim. Bugün oturduğumda ayaklarımın yaklaşık yarısı yere değiyordu. Büyük zorluk yaşatır mı?

Herkese selamlar, 172 cm boyunda biri için NC750X önerir misiniz? Yalnızca boy açısından düşünmenizi rica ederim. Bugün oturduğumda ayaklarımın yaklaşık yarısı yere değiyordu. Büyük zorluk yaşatır mı?

1,60 Bile çok rahat kullanıyor,siz hayli hayli kullanırsınız,
ama bunlar hep acemilik soruları :cherry:

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
beyler bana gidon topuzu lazım elinde fazla olan (nasıl fazla olursa bilemiyorum) yada nerden alırım orjinali 76 tl pahalı yav

Merhabalar. Nc750x aldım iki gün önce lastik konusunda kararsız kaldım. Pirelli angel gt yada road 4 söyleniyor. Kullanan arkadaşlar bir ön bilgi verebilir mi lastikler hakkında. Konusu geçmiştir illaki eski sayfalarda ama bulamadım. Teşekkür ederim

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
@Olcay Avşar
Bagaj kilitlerinden sonra şöyle bir yağlayıcı çalışmasına da girilir mi ne dersin? Hünerli ellere ihtiyaç var gibi görünüyor :)

http://vincentrobic.me/2014/03/21/fabrication-scottoiler/

Böyle bir sistem yapalı 10 yıl olmuştur, forumu çok geriden takip ediyorsun :p

Makale DIY forumunda duruyordur, resimler kurbağa olduysa arşivden bulurum.

beyler bana gidon topuzu lazım elinde fazla olan (nasıl fazla olursa bilemiyorum) yada nerden alırım orjinali 76 tl pahalı yav

Orjinal almana gerek yok abi, gidon ölçüsünde universal al. Ya da tornacı varsa tanıdık, çok basit.

Lan Küçük bir torna tezgahı alacam en sonunda dur bakalım :)

Her şeyini seviyorum bu motorun ileride alırız inşallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------

Takıntı buysa hiç bakma nc ye işine yaramaz :)
😅 Yorumunuz için sağolun ama her yanı beni cezbediyor bu motorun inşallah alırım ileride

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------

Bu motorla benzinciye az giriyosunuz :) artilarina bakin, kullanin, 6000km'de bir servise goturun, ön bagajını tikabasa doldurdugunuzu dusunun. on yargiyi once yikin sonra hayal kurun:)

Tavsiyelerinize uyucam sağolun :)

Son düzenleme:
Merhabalar. Nc750x aldım iki gün önce lastik konusunda kararsız kaldım. Pirelli angel gt yada road 4 söyleniyor. Kullanan arkadaşlar bir ön bilgi verebilir mi lastikler hakkında. Konusu geçmiştir illaki eski sayfalarda ama bulamadım. Teşekkür ederim

Hayırlı olsun.
Prelliyi bilmiyorum. Ben PR4 kullanıyorum memnunum. yanağa 1 cm kalana kadar yatırıyorum motoru, çok şükür hiç kaymadı.

arkadaşlar nc sahibi ağır yaralanmış bizden biri mi? haberin devamında fotolar varhttp://www.hurriyet.com.tr/galeri-40206999?p=6

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------

İyi günler arkadaşlar sw-motech sinyalli elcik korumayı gözüme kestirdim. Bunun hakında bilgisi olan var mı? yada kullanan.Birde kendim montaj yapabilirmiyim.http://www.motosikletaksesuarlari.com/SW-Motech-Honda-NC750-X-Kobra-Elcik-Koruma-ve-Led-Isik-Aparati_9285.html

selamın aleykum millet napıyorsunuz bayadır foruma giremiyorum herkes iyimi ???? bi içtima verin :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar