Kampta alkol yok bildiğim kadarıyla, başka zaman sözüm olsunTanışmadık hem sizle, vesile olur.
Anlaştık, ama konaklama yoksa, gene takiben motor kullanacağımız zaman alkol olmaz.
Kampta alkol yok bildiğim kadarıyla, başka zaman sözüm olsunTanışmadık hem sizle, vesile olur.
Herkese merhaba, ilerde Allah nasip ederse 3. motorum makyajlı nc750x olsun istiyorum. Hatta bugün hayal kuruyordum, 3 çanta dolu dolu, arka seleye de bağlamışım çadırı matı sandalyeyi gidiyorum sonra benzin azalıyo benzinciye gidiyorum. Ve sonra hatırlıyorum ki nc'lerin benzin kapağı artçı selesinin altında. Bu güzel hayal yerle bir oluyor. O eşyaları çözüp depoyu fulleyip geri yerleştirene kadar ohooo... Konuyu hortlattıysam kusura bakmayın buralarda yeniyim adapte olamadım pek
Yorumlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum sevgili NC sahipleri
![]()
Herkese merhaba, ilerde Allah nasip ederse 3. motorum makyajlı nc750x olsun istiyorum. Hatta bugün hayal kuruyordum, 3 çanta dolu dolu, arka seleye de bağlamışım çadırı matı sandalyeyi gidiyorum sonra benzin azalıyo benzinciye gidiyorum. Ve sonra hatırlıyorum ki nc'lerin benzin kapağı artçı selesinin altında ��. Bu güzel hayal yerle bir oluyor. O eşyaları çözüp depoyu fulleyip geri yerleştirene kadar ohooo... Konuyu hortlattıysam kusura bakmayın buralarda yeniyim adapte olamadım pekYorumlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum sevgili NC sahipleri
![]()
Herkese selamlar, 172 cm boyunda biri için NC750X önerir misiniz? Yalnızca boy açısından düşünmenizi rica ederim. Bugün oturduğumda ayaklarımın yaklaşık yarısı yere değiyordu. Büyük zorluk yaşatır mı?
@Olcay Avşar
Bagaj kilitlerinden sonra şöyle bir yağlayıcı çalışmasına da girilir mi ne dersin? Hünerli ellere ihtiyaç var gibi görünüyor
http://vincentrobic.me/2014/03/21/fabrication-scottoiler/
beyler bana gidon topuzu lazım elinde fazla olan (nasıl fazla olursa bilemiyorum) yada nerden alırım orjinali 76 tl pahalı yav
beyler bana gidon topuzu lazım elinde fazla olan (nasıl fazla olursa bilemiyorum) yada nerden alırım orjinali 76 tl pahalı yav
Nerde bilmiyorum, ama Acerbis Elcik korumalar takılırken topuzlar sökülmüştü, evi bir arayayım, bulabilirsem veririm orijinal topuzları...
Takıntı buysa hiç bakma nc ye işine yaramaz![]()
Bu motorla benzinciye az giriyosunuzartilarina bakin, kullanin, 6000km'de bir servise goturun, ön bagajını tikabasa doldurdugunuzu dusunun. on yargiyi once yikin sonra hayal kurun
![]()
Merhabalar. Nc750x aldım iki gün önce lastik konusunda kararsız kaldım. Pirelli angel gt yada road 4 söyleniyor. Kullanan arkadaşlar bir ön bilgi verebilir mi lastikler hakkında. Konusu geçmiştir illaki eski sayfalarda ama bulamadım. Teşekkür ederim