Ben bu tulumu aaştırdım 1.5 aydan önce teslim edemiyor,
Artı imalathane de tek başına çalışıyormuş,önce para sonra tulumun imalatına başlayacakmış,ben 1250₺ yi 1,5 ay niye bağlayayım ki?
Artı gelen ürün kapalı kutu oldu üstüne olmadı o zaman ne olacak 1.5 ay daha bekle,yani
Torrch suit işi bence yaş ,ürün kaliteli ama bekleme süresi oldukça fazla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------
Bu arada pantolon arayışımda LBC yi tekrar dahil ettim neden,
Hem fiyat olarak diğer markaların yarısı,fiyatı 240₺
Yerli üretim üretim yerleri üsküdar da imalathane,
LBC den kimse soğuktan üşüdüm diye şikayet etmemiş,su geçirdiği söyleniyor yanımda her zaman alt üst yağmurluğumu taşırım,
Ben size şöyle bir örnek vereyim ixs montunu ingiltere/londradan 100£ 3 sene önce getittirmiştim ixs Napoli -10 a kadar soğuktan koruma ve 100 mg kadar su geçirmeme garantili geçen senelerde sağnak yağmura tutularak izmitten istanbula geldim kollarım sırılsıklam olmuştu yani su geçirmeme garantisi olan ürünler bile belli bir süre sonra kendini koyuveriyor.Bu arada ixs montun soğuktan koruması harika hiç ama hiç üşüttüğüne şahit olmadım.Yani pantolonun su geçirmesi benim için sorun değil önemli olan soğuktan koruması herkes çok iyi sıcak tuttuğundan bahsediyor hatta -5 derece de de hiç problemsiz yol aldıklarından bahsettiler.standart üzerinde diz ve kalça korumaları geliyor ve kalça kısmı kelvar kumaşla güçlendirilmiş,bazı kullanıcılar fermuarından şikayetçi olmuş biraz araştırdım ykk fermuarlar 30 mt 35₺ civarlarında yani bir sorunda terzi de fermuar değişimi yapılabilir,
Revit axis ve hercules pantolonlarında iç astar yok,
Revit Axis te diz korumaları var kalça korumaları yok,
Revit hercules de korumalar yok sadece pantolon korumaları ekstra almak zorundasınız,
Spidi superstrom ise maalsef tam bilgiye ulaşamadım ama iç astarı var ama fiyatı da 565₺ oldukça yüksek.
Yani yine ne varsa yerli malı yurdun malı yarın bir gün sorun olduğunda üsküdardaki imalathane ye gidip adamların kafasına atabiliriz.
Bi de böyle düşünmek lazım.
Son düzenleme: