özellikle uzun yolda bolt un sele konforunu çok ararsın...forumları dikkatlice okursan NC ler uzun yolda rahat motor değiller özellikle artçılar çok rahatsız
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:50 ----------
lafım sizeydi
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:52 ----------
bu yakıt tüketimine otobüsünki de dahilmi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:50 ----------
Herkeze iyi forumlar
Şu anda kullanmakta olduğum xv950 mi satıp nc700-750 x veya xmax 400 (her ne kadar trazlar farklı olsada hala karar veremedim) modellerinden birini almayı düşünüyorum.
Şu anki motorumu değiştirme sebebim uzun yolda çok rüzgar alması ve yorması ve bozuk asfaltta çok zorlaması. Onun dışında memlunum. Ağırlık merkezi alçak olduğu için çok rahat bir motor.
Nc den beklentilerim. Şehir içinde rahat olması ve şehir dışında beni yormaması. Dik oturma pozüsyonu. Nc beklentilerimi karşılarmı sizce.
Ama bayide nc ye oturunca bana çok yüksek geldi emin olamadım. Bu arada boy 173
Tarzları çok farklı biri asfalt endrosu biri maxi scooter hala tarz konusunda karar veremedim. Xmax ten (veya başka bi maxi scooter den) nc ye geçenler varsa bu geçişlerinin sebepleri beklentileri ve sonuçları yazarlarsa sevinirim.
lafım sizeydi
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:52 ----------
madem otobüsle dönecektin ! motoru götürüp niye eziyet ettin motora![]()
bu yakıt tüketimine otobüsünki de dahilmi?