Kesinlikle güvenilir bir firma zaten uzun yıllardır bu işi yapıyorlar,endurocu topluluklarınında tanınıp sayılan biri.İlk defa duydum. Güvenilirmidir ?
Kesinlikle güvenilir bir firma zaten uzun yıllardır bu işi yapıyorlar,endurocu topluluklarınında tanınıp sayılan biri.İlk defa duydum. Güvenilirmidir ?
İlk defa duydum. Güvenilirmidir ?
yilardir sair sigorta ile calisiyorum. NC700X icin bu seneki policem 698 tl, 12 taksit
Sizinkisi hasarsızlık indiriminden mutlaka. Uzun süredir hiç hasarınız yok anlaşılan. Umarım ömür boyu tekeriniz düz basar mutlu mesut kullanmaya devam edersiniz. Benimde i30 aracım var dün yeniledim%60 indirim aldım. Ama motor ilk koruma demiri,eğitim, ferdi kaza sigortası indirimleri oluyor ama sizin indirim bizim için hayal en az üç yıl sonra hasar olamazsa sizin rakamlara yakın fiyat olur herhalde.
hahahaha nc'm yok ama aksesuar diye alıp koyayım kenara şimdiden![]()
Fiyatı iyi geldi di mi çakaaal :cherry:
Reşit, bu arka çamurluğu hangi malzemeden yapacak arkadaş, ayrıca piyasada satılanlardan hangisinin benzerini yapacak oda önemli.
Mesela ben rossocromo yu ve yanılmıyorsam r&g nin kini beğeniyorum.
Biraz ütopik olacak ama bu 1200GS'lerin arka lastiğinde olan ve havada duran çamurluktan NC700'e bir uyarlama yapılabilir mi?herkese iyi akşamlar . parçaları fiberglasstan yapıyorum ,yani polyester . beğendiğiniz bir model varsa ona benzer bişeyler çıkartabilirz .
Biraz ütopik olacak ama bu 1200GS'lerin arka lastiğinde olan ve havada duran çamurluktan NC700'e bir uyarlama yapılabilir mi?
herkese iyi akşamlar . parçaları fiberglasstan yapıyorum ,yani polyester . beğendiğiniz bir model varsa ona benzer bişeyler çıkartabilirz .