Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
yilardir sair sigorta ile calisiyorum. NC700X icin bu seneki policem 698 tl, 12 taksit

yilardir sair sigorta ile calisiyorum. NC700X icin bu seneki policem 698 tl, 12 taksit

Sizinkisi hasarsızlık indiriminden mutlaka. Uzun süredir hiç hasarınız yok anlaşılan. Umarım ömür boyu tekeriniz düz basar mutlu mesut kullanmaya devam edersiniz. Benimde i30 aracım var dün yeniledim%60 indirim aldım. Ama motor ilk koruma demiri,eğitim, ferdi kaza sigortası indirimleri oluyor ama sizin indirim bizim için hayal en az üç yıl sonra hasar olamazsa sizin rakamlara yakın fiyat olur herhalde.

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
Sizinkisi hasarsızlık indiriminden mutlaka. Uzun süredir hiç hasarınız yok anlaşılan. Umarım ömür boyu tekeriniz düz basar mutlu mesut kullanmaya devam edersiniz. Benimde i30 aracım var dün yeniledim%60 indirim aldım. Ama motor ilk koruma demiri,eğitim, ferdi kaza sigortası indirimleri oluyor ama sizin indirim bizim için hayal en az üç yıl sonra hasar olamazsa sizin rakamlara yakın fiyat olur herhalde.

cok tesekkurler.
bir de ilk yaptirdigimda egitim sertifika indirimi vardi, ondan da yararlanmistim.

Fiyatlar gercekten harika. Baya yaptiran arkadasda varmis. Ben de bir fiyat alayim bakalim. Sezon acilmadan kasomuzu yaptiririz. Peki kaza geciren oldumu hic? Kaza yapip sorun yasamamak onemli.

Ben MRT Sigortaya yaptırdım(ERGO), 1.335TL indirimsiz ilk yıl... Oldukça ilgiliydi kendisi...
Murat TAŞCI
MRT SİGORTA
www.mrtsigorta.com
TEL: 216 550 38 98
TEL: 216 550 22 19
FAX: 216 550 38 99

Herkese merhaba. Forumdan TheArcheus nickli arkadaşımız NC için arka çamurluk(hugger) üretebileceğini söyledi. Ben de bunun üzerine özel mesaj yoluyla kendisiyle iletişime geçtim. Neticede 80 lira gibi bir fiyata yapacağını söyledi. Ama birden fazla sipariş alırsam yaparım dedi. Arkadaşlar 80 liranın gayet uygun olduğunu düşünüyorum. Gözüme de gayet iyi göründü. Bizim maşaya baktım da, maşada delik varmış. Dolayısıyla montaj yaparken herhangi bir zarar vermeyeceğiz motora. Ya da başka bir işlem yapmayacağız. Görüşlerinizi alabilir miyim? İsteyenler buraya adlarını yazsınlar, arkadaşla kesin iletişime geçip topluca yaptıralım. Kendisi Ankara'da olduğundan kargo yoluyla gönderecek. Ben maşanın ve amortisörün olduğu yeri detaylı şekilde fotoğrafladım. Ona göndereceğim. Hadi bakalım kimler onay veriyor..

http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-[diy-do-it-yourself]/111142-mono-kapak-ve-hugger-calismalarimizin-sonucu.html

:rendeer:

Ön çamurluk için de bir uzatma yapabilirse, ön+arka olarak set alsak?
Not:Nc700'üm yok ama ilerisi için yatırım olsun:)

Reşit, bu arka çamurluğu hangi malzemeden yapacak arkadaş, ayrıca piyasada satılanlardan hangisinin benzerini yapacak oda önemli.

Mesela ben rossocromo yu ve yanılmıyorsam r&g nin kini beğeniyorum.

Reşit, bu arka çamurluğu hangi malzemeden yapacak arkadaş, ayrıca piyasada satılanlardan hangisinin benzerini yapacak oda önemli.

Mesela ben rossocromo yu ve yanılmıyorsam r&g nin kini beğeniyorum.

Ayrıntıyı almadım, arkadaşı bu topiğe çağırayım aklımızdaki her şeyi soralım.

herkese iyi akşamlar . parçaları fiberglasstan yapıyorum ,yani polyester . beğendiğiniz bir model varsa ona benzer bişeyler çıkartabilirz .

herkese iyi akşamlar . parçaları fiberglasstan yapıyorum ,yani polyester . beğendiğiniz bir model varsa ona benzer bişeyler çıkartabilirz .

http://i975.photobucket.com/albums/...a6038N_parafang-Honda_NC700X.jpg?t=1349099498

Ben bu ürüne bayılıyorum. İmkan var mıdır yapmaya :joker:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:55 ----------

Ya da şöyle yapalım.

https://www.google.com.tr/search?q=...87,d.Yms&fp=53e3ea3bbb094934&biw=1366&bih=643

Bunlardan hangisini daha rahat ve çabuk zamanda yapabilirsin? Link direkt olarak açılmıyor. Images'e tıklayın lütfen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar