Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Ya eleman becerememiş ya da DTC ile ilegili bence. En azından 4 beklerdim ben.

Bu arada ER6N cok sert çıkıyor.

[yt]UtKjbBAKgkw[/yt]

Ben bu yarı otomatik şanzımanları hiç beğenmiyorum dur-kalklarda düşük hızlarda çok silkeliyor. VW'nin mesela DSG'si çok hızlı vites değiştiriyor ama o sırada olan ivmelenmedeki dalgalanmalardan bahseden yok.

yaa buarada hiç alevlendiresim olmasa da kendimle tezat düşüp, 0 km xj6 abs li model ile nc700S arasında ne kadar fiyat farkı vardı onu merak ettim. hani ekonomi muhabbeti geçmişti, şimdi aklıma geldi. biz hep X le karşılaştırıyoruz ama S ile abs li xj6 mukayese olmalı sanırım.

NC700X takipdeyiz arkadaşlar.xt 660 r satılırsa ilgileneceğim motorlardan bir tanesidir
hele yakıtını duydukdan sonra.

yaa buarada hiç alevlendiresim olmasa da kendimle tezat düşüp, 0 km xj6 abs li model ile nc700S arasında ne kadar fiyat farkı vardı onu merak ettim. hani ekonomi muhabbeti geçmişti, şimdi aklıma geldi. biz hep X le karşılaştırıyoruz ama S ile abs li xj6 mukayese olmalı sanırım.

xj6'nın abs'li modeli 18750 tl + 600 euro abs farkı. Yani hiç bir şekilde NC ye karşı üstünlük sağlayamaz :joker:

XJ6N, 17250 lirayken çok mantıklıydı. Artık o da herkes gibi. :p Yalnız görüntü olarak kesinlikle önde derim bende.

XJ6N, 17250 lirayken çok mantıklıydı. Artık o da herkes gibi. :p Yalnız görüntü olarak kesinlikle önde derim bende.

Abi görüntüye girilecekse o işin içinden çıkılmaz. Görüntü anlayışı her Allah'ın kulu için farklıdır. Biz teknik detaylara bakalım :bestmt:

ER6 ne güzel kalkıyor :) Ben burada z750 ile öyle kalkamıyorum arka hemen sarıyor adam tekere geliyor direk :)

Abi görüntüye girilecekse o işin içinden çıkılmaz. Görüntü anlayışı her Allah'ın kulu için farklıdır. Biz teknik detaylara bakalım :bestmt:
Orası öyle. Teknik özellikler bakımından NC çok daha yenilikçi. Senin yakıt değerlerin kullanım tarzından ötürü herkesten yüksekti sanırım. Artık burada ondan fazla kullanıcı var, bir ortalama değer belirlenmiştir. O değeri merak ediyorum.

Bir de fiyat.
Sen kaça aldın Reşit? 18? 1.zamdan önceydi sanırım.

18250 anahtar teslim aldım ben. Ama aldığımda 19000'di fiyatı.

Orası öyle. Teknik özellikler bakımından NC çok daha yenilikçi. Senin yakıt değerlerin kullanım tarzından ötürü herkesten yüksekti sanırım. Artık burada ondan fazla kullanıcı var, bir ortalama değer belirlenmiştir. O değeri merak ediyorum.

Evet forumda en yüksek ben yakıyorum :thumleft: Ama bu aralar uyuşuk uyuşuk sürdüğümden çok fark etti. 230'da yedeğe düştüğüm oluyordu. dün 315'te yedeğe düştü. Daha 3.5 litre var içinde. 400 gideri var. Dedikleri doğru. Benim ortalamam 4.2 agresif kullanımda. Normal kullanırsam son verilere göre 3.5.

Şehir içi hep 230-235km de ışık yakıyorum.full şehir içi, dur kalk,2 kişi ve çoğu zaman 1 ila 10km arası mesafelerde kullanıyorum mecburen.

Uzun sayilacak yolu da hep 2 kişi yaptım,hatta bir seferinde 3 çanta ile yaptık, bolca dağ yolu kullandık yine tüketim çok artmadı.hemen hemen aynı çıktı.

Senin değerler de yüksekmiş yahu. Açıkcası ilk zamanlar öyle abartıldı ki 3 litrenin altında tüketimi varmış gibi... Aslında günümüz motosikletlerine yakın değerler bunlar. Bende 800'lük daha eski teknoloji motorumla 3.8'lere bile düşüyorum.

benim değerler yüksek zaten ortalamaya göre. :) Ama dayanamıyorum hep gazı açıyorum. Bir de ben turing cam kullanıyorum, ayrıca arkada sürekli topcase var. O da direnç oluşturuyor. Muhtemelen yaz gelince azalacak biraz. topcase'i takmama gerek kalmayacak, bende biraz daha sakin kullanırım belki. Ama 3,5 ile 4 arasındaki farkı ödemek motosikleti keyifle kullanmak için değer gibi geliyor. :) 3 litre altı tüketimler var. Ama muhtemelen uzun yolda sabit hızlardaki ölçümlerdir onlar. Bence şehir içerisinde çok zorlasak bile 3.5 altına inmez. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar