NC700X DCT 0-100 hızlanma videosu:
[yt]Qgx50ovFadk[/yt]
3'ünde de süre tuttum; 5.8sn, 5.8sn, 5.7sn
NC700X DCT 0-100 hızlanma videosu:
[yt]Qgx50ovFadk[/yt]
3'ünde de süre tuttum; 5.8sn, 5.8sn, 5.7sn![]()
NC700X takipdeyiz arkadaşlar.xt 660 r satılırsa ilgileneceğim motorlardan bir tanesidir
hele yakıtını duydukdan sonra.
yaa buarada hiç alevlendiresim olmasa da kendimle tezat düşüp, 0 km xj6 abs li model ile nc700S arasında ne kadar fiyat farkı vardı onu merak ettim. hani ekonomi muhabbeti geçmişti, şimdi aklıma geldi. biz hep X le karşılaştırıyoruz ama S ile abs li xj6 mukayese olmalı sanırım.
XT icin ilan linki var mi?
XJ6N, 17250 lirayken çok mantıklıydı. Artık o da herkes gibi.Yalnız görüntü olarak kesinlikle önde derim bende.
Bir de fiyat.Abi görüntüye girilecekse o işin içinden çıkılmaz. Görüntü anlayışı her Allah'ın kulu için farklıdır. Biz teknik detaylara bakalım :bestmt:
Orası öyle. Teknik özellikler bakımından NC çok daha yenilikçi. Senin yakıt değerlerin kullanım tarzından ötürü herkesten yüksekti sanırım. Artık burada ondan fazla kullanıcı var, bir ortalama değer belirlenmiştir. O değeri merak ediyorum.Abi görüntüye girilecekse o işin içinden çıkılmaz. Görüntü anlayışı her Allah'ın kulu için farklıdır. Biz teknik detaylara bakalım :bestmt:
Bir de fiyat.
Sen kaça aldın Reşit? 18? 1.zamdan önceydi sanırım.
Orası öyle. Teknik özellikler bakımından NC çok daha yenilikçi. Senin yakıt değerlerin kullanım tarzından ötürü herkesten yüksekti sanırım. Artık burada ondan fazla kullanıcı var, bir ortalama değer belirlenmiştir. O değeri merak ediyorum.