Bence NC serisi hakettiğinden daha pahalıya satılıyor.
Olabilir,
benim aldıgım duyumlara görede nc700x 2kilo altın olarak satılıcakmış almak istiyen 2 kilo altınla bayiye gidicekmiş kagıt parayla alım satım olmıycakmışOlabilir,ama ben Nc700 alıpta verdiği paradan razı olmayan görmedim.
Honda'da bunu farketmiş olacak ki aldığım son duyuma göre NC700 serisine %10 civarı zama gelecekmiş ve NC700X fiyatına da CB500X satacaklarmış.
![]()
Xj6'nın da yağ değişim periyodu 10 bindir bu arada.
1000 km (600 mi) - 10000 km (6000 mi) - 20000 km (12000 mi) - 30000 km (18000 mi) - 40000 km (24000 mi)
Resmi kaynak: http://www.yamaha-motor.eu/uk/services/owner-manuals/index.aspx
Aslına bakarsanız NC700 serisi servis anlamında aslında çoğu motorla aynı. Türkiye şartları zırvasından dolayı çoğu motorun bakım aralığı 3-5 bin biliniyor.
Yakıt olarak biraz ekonomik XJ6 ile kıyaslanırsa. Dağlar kadar fark yok. Ayrıca Xj6 daha ucuza satılıyor.
Bilemiyorum, benim tahminin öyle olacağı yönünde, bir de üzerine Mutluhan'la bir arkadaşım konuştu. Ona da oradan bu yorumu yapmışlar. Geçen sene de CB125 ve CBF150'de bu muhabbeti yapmışlardı. O yüzden yaparsa şaşırmam.benim aldıgım duyumlara görede nc700x 2kilo altın olarak satılıcakmış almak istiyen 2 kilo altınla bayiye gidicekmiş kagıt parayla alım satım olmıycakmışolaya bak cb500x 21.000tl her yanımla güldüm
ingilizceniz hiç yoksa google çeviriyle yabancı siteleri bi dolaşın honda nın 500cc leri üretme amacını görün yüksek fiyat politikası için değil düşük fiyatla cok satma politikası için üretldiğini görüceksiniz piyasayı ele geçirme ugrasında olucak honda 500lüklerle cb500x in olucagı en yüksek mevlada 15.500tl civari bi fiyattir daha aşası olabilir ama yukarısı yok
NC700X cok beğendiğim bi alet ama onu alıcak gücü bulamadım cbr500r i bekliyorum bende 16.200tl den felanBilemiyorum, benim tahminin öyle olacağı yönünde, bir de üzerine Mutluhan'la bir arkadaşım konuştu. Ona da oradan bu yorumu yapmışlar. Geçen sene de CB125 ve CBF150'de bu muhabbeti yapmışlardı. O yüzden yaparsa şaşırmam.![]()
Evet manual'inde o şekil de fakat, servisler 3,000 da bir geleceksin diyorKLX250 var manualin de 12.000KM de bir yağ değişimi yazıyor servise söylediğim de olurmu 5.000 de gel sen diyorlar
4.000KM XJ6 kullandım. 3.000KM sonunda yağ değiştirdim çıkan yağ hala taptazeydi
![]()
Evet manual'inde o şekil de fakat, servisler 3,000 da bir geleceksin diyorKLX250 var manualin de 12.000KM de bir yağ değişimi yazıyor servise söylediğim de olurmu 5.000 de gel sen diyorlar
4.000KM XJ6 kullandım. 3.000KM sonunda yağ değiştirdim çıkan yağ hala taptazeydi
![]()
motosikletimi övmek yada yarıştırmak için değil diyerek bir konuda fikir almak istiyorum...ben sürekli 100-130 aralığında motosikletimi kullanıyorum...radarların yerini bildiğimdem aralarda da kaçamaklarım oluyorhiçbir zaman 4.4 LT tüketimi geçmedim.bu durumda hangi motosiklet ekonomik oluyor? arada 30 hp ,70cc hacim farkı var...tork verileri yakın yalnız xj6 daha yüksek devirde torkunu veriyor...bu denklemi beraber çözersek sevinirim...ben şahsen karar veremedim (lütfen honda yamaha tartışmasına girmeyelim)
Olabilir,ama ben Nc700 alıpta verdiği paradan razı olmayan görmedim.
Honda'da bunu farketmiş olacak ki aldığım son duyuma göre NC700 serisine %10 civarı zama gelecekmiş ve NC700X fiyatına da CB500X satacaklarmış.
![]()
Olabilir,ama ben Nc700 alıpta verdiği paradan razı olmayan görmedim.
![]()
xj6 ile karşılaştırmak mümkün değil, fiyat olarak aynı ölçekte olabilirler de bu kadar satıldığına göre alanların da vardır bir bildiği. bir kere ABS li bir motoru 3-5 kuruş aşağı diye ABS siz bir motorla karşılaştırmam.
Reşit : 6.000 de bir değişim yapacaksam, yağı kontrol eder, iş yerimde değişirim, ama sanmıyorum.