benim kullanım amacım motordan beklentim şehir içinde deli gibi hoppa aralardan kaçıyım diyen bir insan değilim ve saçma gelebilir ama altımdaki mtorun dilimden anlamasını isterim sehir içinde yormayacak aradabir izmire gidip gelmemi sağlayacak özellikle frenleri ve kıvraklığının çok çok iyi olmasını istiyorum 182cm boyum var kilom 65 boy konusunda sıkıntım yok ama fazla kondisyonlu biri değilim beni yormayacak işini yapacak bişey arıyorum ve tabiiki illa az yaksın demiyorum ama azda yakarsa tuzu biberi olur arazi işim falan yok tecrübem ona yetmez hızıda sevmem 60la etrafa baka baka dolanmaktan daha çok zevk alıyorum.
Saydığınız şeyler benim içinde eksi değil bu arada motor zevk işidir ve ben zevk almak için kullanıyorum benim için para motor mevzuusunda geri sıralarda. Ucuz olursa amenna ama olmazsada katlanıcaz.
boyumuz aynı sayılır, sadece givi yada puig in touring camıyla sıkıntısız kullanırsınız.
Hızın bir kısmını artık yapacaksınız NCx le ancak çok yüksek süratlerde yapmak istemeyeceksiniz.
benim kullanımım : haftada min 5gün şehiriçinde işe git-gel. dönüşte vs. eşimi alıp eve dönerim yada bir yere gideriz, arada vaktimiz olunca ist. dışına kaçarız, bozuk zeminli yollarda belki daha yumuşak olsaydı diyorum ve o zaman bana tek seçenek kalıyordu Transalp700, ehh onunla da şehiriçinde benim gittiğim dur kalklı, ışıklı şehir içi trafikte her gün ev iş arası gidip gelerek, 50 tl ile 270-300km yaparken TA ile herhalde 70-80tl civarı yakardım. ama az da olsa çıktığım uzun yollarda, bozuk asfalt yada taşlı bir yola girmem gerekince daha konforlu olurdum.
bunlardan hangisi hayatımın %70 ini kaplıyor? her gün işe gidip gelmek, bolca eşimle kısa-orta mesafeli yolculuklar yapmak. bu durumda tüketim, kullanım kolaylığı gibi benim için avantaj olan noktalarından dolayı NC700x diyorum.
Amerika ya da almanya da yaşasam herhalde F800gs(10.000avro) yada direkt R1200GS(14.000avro) alırdım herhalde ama türkiye deki fiyatlarından dolayı mümkün değil zaten.
bu nedenle NC x sizin içinde uygun olacaktır düşüncesindeyim. tabi imkanınız varsa kullanın,üzerine oturun vs.