Tam tamına 352Tripmetre 330 km'deyken resim çekmiştim kırmızı ışıkta ama o anda yakıt göstergesi yanıp sönmüyordu, yanıp sönmeye başladığı anda kamerayı açacak kadar şarjı kalmamıştı telefonun
Ben MSX ile bir depo ile 300km'nin altına nadir iniyorum, çok agresif kullandığımda oluyor ancak. Genellikle 305-315 km arası gidiyorum bir depoyla, ama bu sefer rüzgar siperliği ve biraz daha ağır kullanınca 352 rekorumu görmüş oldum.
![]()
Helal olsun ben bir depoyla daha 205 km gecemedim bu yakit pompa sikintisindanmidir bilmiyorum en yakin zamanda gidip degistirtmem gerekiyo galba
Yok hocam onla alakası yok. Kullanımınıza gaz açma sertliğinize devrinize ve modifikasyonlarınıza bağlı
On numara beş yıldız bende yapim montajı kalaymı kendin mi yaptın
On numara beş yıldız bende yapim montajı kalaymı kendin mi yaptın
Merhabalar,
Bende birkaç gün önce msx aldım çanta takmak istiyorum çanta demiri nerden satın alabilirim yardımcı olabilir misiniz. Bir de çanta takında 2 kişi binmek daha mı rahat olur acaba?
teşekkürler.
Bugun kemerburgaz yolunda kirmizi msx gordum (benimki mavi) baya kornaya asildimbizden biri mi acaba ? Sanirim duke ile beraber suruyorlardi. Artik cok fazla gorur oldum msxleri, inanilmaz bir hizda cogaliyoruz
![]()
Highside mı oldunuz Lowside mı oldunuz motordan düşerken ?Bendim büyük ihtimalartçılıydın galiba. Dün sahil şeridinde 4 msx ile karşılaştık arkadaşımla dediğin gibi sayı artıyor. Kemerburgaz maslak sapağında bir kaza yaşadım. Işıklarda sapaktan dönerken altımdan kaydı gitti motor, allahtan motorada banada bişey olmadı. Lastikleri bu hafta içinde değiştiricem servise götürüp.
Highside mı oldunuz Lowside mı oldunuz motordan düşerken ?
Lowside oluyor galiba. Işık yandı dönüş sırasında birden kaydı gitti ön tarafı beraber kaydık yani. Sorun belkide bendedir bakışım düşmüşte olabilir. Ama süratte yoktu kalkış sürati 10 - 15 km değildir bile.
Sen geride kaldıysan motor altından kayıp gittiyse lowside, motor seni üzerinden fırlatırsa highside.
arkadaşlar merhaba amatörce msx incelemesi yaptım motovlog gibi bişey oldu buyrun :wiinkk:
https://www.youtube.com/watch?v=wUmxCGWc9l4
dostum eline sağlık ama konuşmaların duyulmuyor sesi sonuna kadar açtım malesef. vlog istiyorsan biraz güçlü tonlamalı ve vurgulamalı konuş çok güzel olur düşüncen çok güzel tekrar eline sağlık.