Honda Honda MSX 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Helal olsun ben bir depoyla daha 205 km gecemedim bu yakit pompa sikintisindanmidir bilmiyorum en yakin zamanda gidip degistirtmem gerekiyo galba

Tam tamına 352 :) Tripmetre 330 km'deyken resim çekmiştim kırmızı ışıkta ama o anda yakıt göstergesi yanıp sönmüyordu, yanıp sönmeye başladığı anda kamerayı açacak kadar şarjı kalmamıştı telefonun :) Ben MSX ile bir depo ile 300km'nin altına nadir iniyorum, çok agresif kullandığımda oluyor ancak. Genellikle 305-315 km arası gidiyorum bir depoyla, ama bu sefer rüzgar siperliği ve biraz daha ağır kullanınca 352 rekorumu görmüş oldum. :)

siperlikle halinin resmi varmı paylaşırmısın nasıl oldu

siperlikle halinin resmi varmı paylaşırmısın nasıl oldu

fzrLsk1.jpg

5IDHIsQ.jpg

Yok hocam onla alakası yok. Kullanımınıza gaz açma sertliğinize devrinize ve modifikasyonlarınıza bağlı

Kesinlikle, düşük devirde kullansanız bile, limit devrinize hızlı çıkıyorsanız yine çok yakarsınız, hem düşük devirde kullanıp hemde ağır hızlanırsanız yaptığınız KM'nin fazlası ile arttığını göreceksiniz. Fıtı fıtı gitmek çok daha zevkli :)

Merhabalar,

Bende birkaç gün önce msx aldım çanta takmak istiyorum çanta demiri nerden satın alabilirim yardımcı olabilir misiniz. Bir de çanta takında 2 kişi binmek daha mı rahat olur acaba?

teşekkürler.

Tesekkur ederim arkadaslar aklimi kemiriyordu bu konu..servise sordum ayni motor ayni yol gittik 8tl benimki fazla yakti cewap super senin kilon fazla :))

Merhabalar,

Bende birkaç gün önce msx aldım çanta takmak istiyorum çanta demiri nerden satın alabilirim yardımcı olabilir misiniz. Bir de çanta takında 2 kişi binmek daha mı rahat olur acaba?

teşekkürler.

Çanta Demiri ;
http://www.msx125accessories.com/honda-grom-msx125-h2c-rear-luggage-rack?search=rack

Artçı konusuna gelirsek, eğer artçı olarak alacağın kişi fit diye tabir ettiğimiz bir vücut yapısına sahipse çanta dayanak haline gelip artçı için çok daha rahat bir yolculuk sağlıyor. Şayet artçı biraz iri yapılı ise, çantadan dolayı arkaya pek gidemediğinden biraz sıkışma olabiliyor.

Son düzenleme:
Bugun kemerburgaz yolunda kirmizi msx gordum (benimki mavi) baya kornaya asildim :) bizden biri mi acaba ? Sanirim duke ile beraber suruyorlardi. Artik cok fazla gorur oldum msxleri, inanilmaz bir hizda cogaliyoruz :)

Bugun kemerburgaz yolunda kirmizi msx gordum (benimki mavi) baya kornaya asildim :) bizden biri mi acaba ? Sanirim duke ile beraber suruyorlardi. Artik cok fazla gorur oldum msxleri, inanilmaz bir hizda cogaliyoruz :)

Bendim büyük ihtimal :D artçılıydın galiba. Dün sahil şeridinde 4 msx ile karşılaştık arkadaşımla dediğin gibi sayı artıyor. Kemerburgaz maslak sapağında bir kaza yaşadım. Işıklarda sapaktan dönerken altımdan kaydı gitti motor, allahtan motorada banada bişey olmadı. Lastikleri bu hafta içinde değiştiricem servise götürüp.

Bendim büyük ihtimal :D artçılıydın galiba. Dün sahil şeridinde 4 msx ile karşılaştık arkadaşımla dediğin gibi sayı artıyor. Kemerburgaz maslak sapağında bir kaza yaşadım. Işıklarda sapaktan dönerken altımdan kaydı gitti motor, allahtan motorada banada bişey olmadı. Lastikleri bu hafta içinde değiştiricem servise götürüp.
Highside mı oldunuz Lowside mı oldunuz motordan düşerken ?

Highside mı oldunuz Lowside mı oldunuz motordan düşerken ?

Lowside oluyor galiba. Işık yandı dönüş sırasında birden kaydı gitti ön tarafı beraber kaydık yani. Sorun belkide bendedir bakışım düşmüşte olabilir. Ama süratte yoktu kalkış sürati 10 - 15 km değildir bile.

Lowside oluyor galiba. Işık yandı dönüş sırasında birden kaydı gitti ön tarafı beraber kaydık yani. Sorun belkide bendedir bakışım düşmüşte olabilir. Ama süratte yoktu kalkış sürati 10 - 15 km değildir bile.

Sen geride kaldıysan motor altından kayıp gittiyse lowside, motor seni üzerinden fırlatırsa highside.

arkadaşlar merhaba amatörce msx incelemesi yaptım motovlog gibi bişey oldu buyrun :wiinkk:

dostum eline sağlık ama konuşmaların duyulmuyor sesi sonuna kadar açtım malesef. vlog istiyorsan biraz güçlü tonlamalı ve vurgulamalı konuş çok güzel olur düşüncen çok güzel tekrar eline sağlık.

Ses kaydını telefon kulaklığıyla yapmaya çalıştığım için ancak bu kadar oldu hatta tam senkron bile değil bazı yerlerde görüntü ve ses tam oturmuyor. Bakalım güzel bi mikrofon bulabilirsem o şekilde devam ederim.
Ayrıca teşekkür ederim geri dönüşler önemli benim için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar