Merhaba arkadaşlar,aranıza sadece üyelik olarak yeni katıldım.İstanbulda araç sürücüsüyüm fakat uzun zamandırda bir motosikletim olsun istiyorum malum trafikten dolayı.
Öncelikle kontak çevirmişliğim yok motor ile,tecrübem sıfır.Fakat araba ile trafik okumam iyidir,dikkatliyimdir çoğu zaman,motorda zorlanacağımı sanmıyorum.Zaten hız merakımda yok.
İnşallah bir grom almak istiyorum.Maxi scooter düşündüm fakat çok pahalı olucak kıyafetlerle birlikte.Bu sebepten hem fiyatıyla hem kalitesiyle honda grom bana hitap ediyor.
Gel gelelim 1.95 boy 90 kiloyum.Ama genede birçok videoda gördüğüm uzun boylular çokta eğrelti durmuyor.Ne olursa olsun alacağım inşallah
A2 ehliyetim yok,fakat motoru alıp alıştıktan sonra almayı düşünüyorum.Heycanlanırım filan kendi motorumla girip alırım sorun olmaz sanırım.
Bütün sayfaları okudum buradaki.
Ellerinize sağlık.
valla kardes bende seningibiydim kontak cevirmisliyim yoktu motoru gecen salı teslim aldım yukarda resimleri var ilk gun durkalk yaptım suan cok abuk bi hata yapmassam motoru stop ettirmeden kaldırıyorum suana kadar max 3 vitese taktım ehliyet sınavım bu aysonu her aksam motoru cıkarıp mahalle arasında turluyorum 1 vites bilemedin 2 sinyalsiz donmemeye calısıyorum ozellıkle hafıf rampalarda özellıkle durup motoru orda kaldırıyorum alıskanlık olsun diye suan motor 47 km oldu hafta sonu isim vardı binemedim binsaeydim 2 tamgünde sanırım 100 km yapardım bu arada suan burda yazıyosam karnım acıktı ve popo biraz arıdı acıkcası :cherry: