Arkadaslar foto nasil koyuyoruz beceremedim bi turlu
Arkadaslar foto nasil koyuyoruz beceremedim bi turlu

Ya bakıyorum modifiyelerede içim gidiyo türkiyede neden yok diye adamlar yurt dısında msx i bambaska bişey yapıyolar yaza kadar gelir bişeyler inşallah bana sakal ve camurluk yeter![]()
Birde çift egzoz yapsam arkadaki oturanın bacakları yanarmı ısıdan .
çift egzoz biraz sıkıntılı iş bacakları yanacağını sanmam ama çift egzozu yapmak sıkıntı.
dostum yaza kadar bişey geleceğini sanmıyorum. türkiyede kaç tane adamız ki bu işlerle uğraşacak msx kullanıcısı olarak?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
ölçmedik ama cbr125 ile yanyana parketmiştik. cbr125in selesi daha alçak gözüküyordu. hatta arkadaşlar da dedi cbr daha mı alçak dedi. gerçekten de öyleydi sanırım.
Bi videoda görmüştüm cift egzoz cok iyiydi ya . Keske yurt dısında yaşasaydık Türkiyeye dediğin gibi gelmez herhalde![]()
Ben cbr125 alıcaktım aslında boy 174 sehpa açıkken bindim ayaklarım tam basıyodu yani selesi alçak bana göre de fakat msx tercih ettim daha iyi cbr125 atik değilmiş
evet msx daha torklu daha atik ve daha kıvrak geldi bana da
Arkadaslar facebook daki msx125 grubuna uyemisiniz.. Elcik ve ayna konusunda yardimci olabilirim
Msx125 turkiye grubun adi orda paylasimda bulunmustumsayfa linki var mı honda msx 125 türkiye diye bi gruptayım ben. ayna ve elcik konusu ilgimi çeker
bu arada bugün hondaya gittim izmirden bir arkadaşımız bir msx toplamış hondadaki çalışan ustanın söylediğine göre 3bin küsür euro aksesuar ve modifiye varmış. çift egzoz yapmışlar. ve banada bi kaç fikir verdi. sahibi arkadaşın burada olduğunu sanmıyorum ama buradaysa sorularım olacaktı![]()

Kozmetik parçalar gerçekten harika , benim sabırsızlıkla beklediğim parça ise GPR yada Akropovic egzozlar. Umarım gelir kısa sürede her ikisinden biri
Bu arada Sony action cam ile msx istanbul içi gezintilerimi sizlerle paylaşmak isterim... (Not: 500 km motor deneyimi ile çekilmişlerdir)
https://www.youtube.com/watch?v=FPo706m8sbA
https://www.youtube.com/watch?v=pazJOr7TU4g
Güzel videolar hocam. Kanalına baktım bu arada silkroad,bf3 falan oynamışsın ne oyunlardı be![]()
Guzel videolar daha once izlemistim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------
Arkadaslar msx sahiplerini facebook'daki honda msx 125 turkiye grubumuza davet ediyorum.
Orda aktif olarak bilgi ve dusuncelerimizi paylasip havalarin isinmasiyla toplantilar duzenleyebiliriz.
Grubun yoneticisi bu gun itibari ile benim ve kapali grup olarak gozukmektedir..