- Motosikleti
- Çükü Olanın Dükü Olur.
Caponlarınki küçükmüş diye bir şehir efsanesi vardı. Ondan şiyapmışlardır.hani japon ucuz avrupa motorları pahalıydı?
İşin aslı: Bizim paramız para değil. Hepimiz Şevket'iz.
Caponlarınki küçükmüş diye bir şehir efsanesi vardı. Ondan şiyapmışlardır.hani japon ucuz avrupa motorları pahalıydı?
neden periyodik bakım olduğunu dusundun ? varyatör komple değişmiş yorumları var.Sıradan bir motosikletin periyodik bakımına 5-6 bin TL ye nasıl uygun diyorsunuz onu anlamadım.
Benim araba neredeyse 5 litre yağ aldığı halde, yağ, yağ filtresi,hava filtresi,yakıt filtresi değişimini 3 bine yaptırıyorum. Hadi serviste 5-6 olsun.
Konu başlığı özelinde, değil arada ki mesajlara istinaden yorum yaptım.neden periyodik bakım olduğunu dusundun ? varyatör komple değişmiş yorumları var.
Avrupalılar pahalı derler birde
Debriyaj balatası da erken bitiyordu bu forzalarda 20 mi 25 bin demi neydi çok erken joymax te 40 küsür bin km den önce değişmemişti. 250 lik maxi scooter alsam yine almam honda yamaha. Alternatifleri sym, kymcodan devam ederdim.20bin km'de anca kayış değişir bagalar değişir, varyatör değişmesi sorun. ne oldu ki acaba da değişti.
Kendi yapamayanlar yaptırabilsinler diye böyle pahalı olacak tabi. Size 3.000'e patlayan iş serviste yaptırınca 5-6.000 olması çok doğal değil mi?Konu başlığı özelinde, değil arada ki mesajlara istinaden yorum yaptım.