Honda Hornet 750

Motosikleti
K 1600 GTL
Motoru kendileride beğenmedi demek ki. Bu kadar hızlı değiştirdiklerine göre... Boklamak değil gerçekten maşa kötü :)

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
we’re expecting it to remain an excellent value bike

ulan resmen editore para yedirmiş Honda. allah belanı versin matt robinson.
komuterden hallice motor diyemiyor tabii.

nerden buluyorlar bu vasat insanları.ahh bizim killing olacaktıkiiii orda editor.ingilicesi de cok iyi hem rahatlıkla yapardı bu işi.

İngiliscem pek iyi değil ama gerçekten bu kadar da olmaz yani. Kesin torpil var bu yazıda...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------

Motoru kendileride beğenmedi demek ki. Bu kadar hızlı değiştirdiklerine göre... Boklamak değil gerçekten maşa kötü :)

Değişen far tasarımı. En çok eleştiri alan (benim de içime pek sinmeyen) kısım. Yenisi de ağım şahım olmamış. 1000 Hornet'le biraz daha uyumlu hale getirip, belli bir tasarım bütünlüğü hedeflemiş gibiler. Ama o da hemen eleştiri yağmuruna tutulmuş zaten. Her yenilik mutlaka ama mutlaka bir yadsıma ile karşılaşır. Çok normal. Sonra alışılır, eski tasarım demode kabul edilir.

Maşada değişiklik yapmadıklarına göre, o konuda aksiyon alınacak kadar bir problem yok. Ha, daha estetik yapılabilir miydi? Kesinlikle. Neden yapmadıkları fiyat/performans ile ilgili bir durum. Bu forum haricinde de bu konuya takılanı pek görmedim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok vasat bir girizgah oldu Haşmet. Formdan düşüyorsun :)

Hemen duzeltiyorum:

Honda "güvenilir, hesaplı, iş gören" araç profiliyle uyumlu olarak bundan böyle bilimum beyaz eşya mağazalarında satışa sunulacakmış.

KTM de galeriler yerine direk sanayide satışa sunulacakmış diye duydum ama net bir bilgi yok henüz. :wiinkk:

Motosikleti
Hemen duzeltiyorum:

Honda "güvenilir, hesaplı, iş gören" araç profiliyle uyumlu olarak bundan böyle bilimum beyaz eşya mağazalarında satışa sunulacakmış.

KTM de galeriler yerine direk sanayide satışa sunulacakmış diye duydum ama net bir bilgi yok henüz. :wiinkk:

Acele ediyorsun :)

İyice düşünün, takım çalışması yapın, ortak bir metinde buluşup daha kapsamlı bir boklamayla forumu şenlendirin. Araya mutlaka İngilizce bir şeyler serpiştirin. Bu haliyle çok kolay lokmasınız yav :)

Son düzenleme:
Honda_Hornet750_A_Details_02_0022.jpg

şu an için bana göre REZALET ötesi bir kafa tasarımı olmuş.kafayı almışlar tost makinasında basmışlar çok orantısız alakasız olmuş.sanki kendim başka bir motorun kafasını takmışım gibi olmuş.buda eskisi bariz güzelmiş lan bizimki :)
1714126064-2023-honda-cb750-hornet-review-price-spec_108.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
https://cdn.visordown.com/styles/im...Hornet750_A_Details_02_0022.jpg?itok=lsNAzVTk
şu an için bana göre REZALET ötesi bir kafa tasarımı olmuş.kafayı almışlar tost makinasında basmışlar çok orantısız alakasız olmuş.sanki kendim başka bir motorun kafasını takmışım gibi olmuş.buda eskisi bariz güzelmiş lan bizimki :)
https://www.datocms-assets.com/1199...t-review-price-spec_108.jpg?auto=format&w=800

Bütüncül yaklaşmış Honda. Kafa dizaynıyla arka maşayı uyumlu hâle getirmiş. :)

Harbiden de eskisi daha güzel. Çok ilginç.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Honda'yı Hintliler satın almış, kafa tasarımından onu anladım. Adeta bir RTR 200 mübarek. :) Eskisi bence de daha güzel. KTM'in son ucubeleri bile bundan daha güzel.

hornet1000e benzetmeye çalışmaları mantıklı ama olmayıncada olmuyor neden zorladılar onu çözemedim.şu kafayı çizen adam 1 gece yapmadıysa adam değilim.alel acele olduğu baya baya belli.kötümü valla kötü ama:) sevenide olur tabi bizzat görmek lazım.bu motor hiç fotojenik bir model değil.

Motosikleti
yok:(
zaten bu ne kadar çirkin ulan diyorken daha çirkinini yapmak cesaret ister. tebrikler honda

Forumdan Uzaklaştırıldı
hornet1000e benzetmeye çalışmaları mantıklı
Harley ya da KTM gibi marka olarak kendi gelistirdikleri orijinal bir dizaynı bütün modellere yaymak isteseler anlarım.

Ama Hornet 1000 düpedüz 10 yıllık Kawasaki kopyası. Ona benzetmeye çalışmalarının bir mantığı yok bence.

Onun yerine tüm modellerine balkon demiri arka maşa koysalar olur bak. Görünce "a bu kesin Honda" deriz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
IMG-20241106-195754.jpg

Honda baktı Bmw yeni Gs in mok gibi farıyla çok ses getirdi biz daha kötüsünü yapalım bizi konuşsunlar demis olabilir :)

Motosikleti
Henüz yaratıcı/orijinal bir boklama göremedim. Hep tekrara düşülmüş. Hatta İngilizce yazan da yok...

Bak Nicky bile ayağının tozuyla hepinize nispet yapmış yav :) forum adına ben utandım :)

Biraz bekleyin, youtube incelemelerinden kopya çekip yazarsınız en azından...

Motosikleti
MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
Yıllar önce ilk başlığı benim açtığımı fark edince bir fotoğraf paylaşayım dedim. Bugün teslim aldım.

İlk izlenimlerim. Yağmur modundan henüz çıkmadım ama gaz tepkisi iyi. Kalkışta sakin. İlk harekette hafif sarsıyor gibi yorumlar okumuştum. Ben öyle bir şey fark etmedim. Oldukça sakin kalkabiliyor. Ama torklu. 790 böyle değildi, kalkışta hem stop ettirmemeye hem de sarsmamaya dikkat etmem gerekirdi. Düşük CC'den gelen birini korkutmaz. 6bin devirin üzerinde gezmek istediğini hissediyorum. Rodaj olduğu için zorlamadım. Lastikleri beğenmedim gibi geldi bana. Sokakta araba sollarken, azıcık gazı açayım diyince arka saldı. Süspansiyon biraz bütçe. Motor hafif bir tümsekten geçerken inişte arkanın oynadığını hissettim. Belki o da lastiktendir.

Yıllar önce ilk başlığı benim açtığımı fark edince bir fotoğraf paylaşayım dedim. Bugün teslim aldım.

İlk izlenimlerim. Yağmur modundan henüz çıkmadım ama gaz tepkisi iyi. Kalkışta sakin. İlk harekette hafif sarsıyor gibi yorumlar okumuştum. Ben öyle bir şey fark etmedim. Oldukça sakin kalkabiliyor. Ama torklu. 790 böyle değildi, kalkışta hem stop ettirmemeye hem de sarsmamaya dikkat etmem gerekirdi. Düşük CC'den gelen birini korkutmaz. 6bin devirin üzerinde gezmek istediğini hissediyorum. Rodaj olduğu için zorlamadım. Lastikleri beğenmedim gibi geldi bana. Sokakta araba sollarken, azıcık gazı açayım diyince arka saldı. Süspansiyon biraz bütçe. Motor hafif bir tümsekten geçerken inişte arkanın oynadığını hissettim. Belki o da lastiktendir.

vayttttt kırmızı grommm yakışırr. hayırlı olsun.

inan senin adına sevindim. ktm biraz üzmüştü seni..

şimdi japon harikasıyla tadını cıkar :d

Motosikleti
K 1600 GTL

Lastik basınçlarını kontrol et..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar