- Motosikleti
- 2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...
Hornet'e laf şu; yani aslında seçenek olsa Japon'un yüzüne bakmayız ama elimiz mahkum retoriği. Bu yüzden Hornet çok satıyor, çok da şey etmeyin yaniiLütfen kıvırmayalım, bilinçaltı bu Avrupa'cı elitlerin
Haa bir de sorunsuz ama ucuz, keyif vermeyen şeyler işte canım. Halbuki Ducati, MV, Aprilia öyle mi? Aranızda 0.0001 mikron'luk arka maşa esnemesini hissedebilen elitler vardı yav. Para var, huzur var...
...
Hornet çok mu satıyor gerçekten? Zannetmiyorum. Tipik Honda sorunsuzluğu, kullanım kolaylığı vs. isteyen mülayim kullanıcı için süper bir seçenek olduğu yadsınamaz. Yalnız önceki kasanın kafası CB500F'e çok benziyor diye eleştiri görmüştü, şimdi onu ayırmak için kafayı değiştirmişler, iribaş Hintli motor kafasına döndü. (Maşa işi bayatladı yeni şeyler ekleyelim retoriğe... Bu arada gargara yapıyorum; estetik çok göreceli bir şey, kendi motorum DL650'nin de bence çok çirkin olduğunu her fırsatta dile getiriyorum.)
Seni "Avrupa'cı elit" gibi bir tamlama kurmaya iten kompleks ne acaba? Çok basit yahu "bunu seçtim bitti" deyip geçmek varken neden bir savunma refleksi veya sürekli bir "kendini doğru / haklı kılma" (justification) çabası içindesiniz ki? Ayvalığın suyundan mıdır havasından mıdır nedir bilemedim...