we’re expecting it to remain an excellent value bike
ulan resmen editore para yedirmiş Honda. allah belanı versin matt robinson.
komuterden hallice motor diyemiyor tabii.
nerden buluyorlar bu vasat insanları.ahh bizim killing olacaktıkiiii orda editor.ingilicesi de cok iyi hem rahatlıkla yapardı bu işi.
Motoru kendileride beğenmedi demek ki. Bu kadar hızlı değiştirdiklerine göre... Boklamak değil gerçekten maşa kötü![]()
Çok vasat bir girizgah oldu Haşmet. Formdan düşüyorsun![]()
Hemen duzeltiyorum:
Honda "güvenilir, hesaplı, iş gören" araç profiliyle uyumlu olarak bundan böyle bilimum beyaz eşya mağazalarında satışa sunulacakmış.
KTM de galeriler yerine direk sanayide satışa sunulacakmış diye duydum ama net bir bilgi yok henüz. :wiinkk:
https://cdn.visordown.com/styles/im...Hornet750_A_Details_02_0022.jpg?itok=lsNAzVTk
şu an için bana göre REZALET ötesi bir kafa tasarımı olmuş.kafayı almışlar tost makinasında basmışlar çok orantısız alakasız olmuş.sanki kendim başka bir motorun kafasını takmışım gibi olmuş.buda eskisi bariz güzelmiş lan bizimki
https://www.datocms-assets.com/1199...t-review-price-spec_108.jpg?auto=format&w=800
Harley ya da KTM gibi marka olarak kendi gelistirdikleri orijinal bir dizaynı bütün modellere yaymak isteseler anlarım.hornet1000e benzetmeye çalışmaları mantıklı

Yıllar önce ilk başlığı benim açtığımı fark edince bir fotoğraf paylaşayım dedim. Bugün teslim aldım.
İlk izlenimlerim. Yağmur modundan henüz çıkmadım ama gaz tepkisi iyi. Kalkışta sakin. İlk harekette hafif sarsıyor gibi yorumlar okumuştum. Ben öyle bir şey fark etmedim. Oldukça sakin kalkabiliyor. Ama torklu. 790 böyle değildi, kalkışta hem stop ettirmemeye hem de sarsmamaya dikkat etmem gerekirdi. Düşük CC'den gelen birini korkutmaz. 6bin devirin üzerinde gezmek istediğini hissediyorum. Rodaj olduğu için zorlamadım. Lastikleri beğenmedim gibi geldi bana. Sokakta araba sollarken, azıcık gazı açayım diyince arka saldı. Süspansiyon biraz bütçe. Motor hafif bir tümsekten geçerken inişte arkanın oynadığını hissettim. Belki o da lastiktendir.
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle / kazasız belasız / keyifle binin.Yıllar önce ilk başlığı benim açtığımı fark edince bir fotoğraf paylaşayım dedim. Bugün teslim aldım.
...
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle / kazasız belasız / keyifle binin.
Lastik basınçlarını kontrol et..Yıllar önce ilk başlığı benim açtığımı fark edince bir fotoğraf paylaşayım dedim. Bugün teslim aldım.
İlk izlenimlerim. Yağmur modundan henüz çıkmadım ama gaz tepkisi iyi. Kalkışta sakin. İlk harekette hafif sarsıyor gibi yorumlar okumuştum. Ben öyle bir şey fark etmedim. Oldukça sakin kalkabiliyor. Ama torklu. 790 böyle değildi, kalkışta hem stop ettirmemeye hem de sarsmamaya dikkat etmem gerekirdi. Düşük CC'den gelen birini korkutmaz. 6bin devirin üzerinde gezmek istediğini hissediyorum. Rodaj olduğu için zorlamadım. Lastikleri beğenmedim gibi geldi bana. Sokakta araba sollarken, azıcık gazı açayım diyince arka saldı. Süspansiyon biraz bütçe. Motor hafif bir tümsekten geçerken inişte arkanın oynadığını hissettim. Belki o da lastiktendir.