- Konu Yazar
Bu hafta sonu yani 3-4 Eylül 2005 Honda güvenli sürüş 1 eğitimi aldım. Daha önce hiç motor kullanmamıştım. İlk gün genel kontroller, yan sehpaya alma orta sehpaya alma, rölantide motoru götürme derken bir de baktık ki kukaların arasında titanlar ile slalom yapıyoruz. Hava yağmurluydu fakat eğitim yerinde tulum yağmurluk verdiler yağmuru fazla sallamadan eğitime devam ettik. Motorun tepesinde ilk öğrendiğimiz nereye bakarsan motorun oraya gittiği oldu. Yani kukanın üstüne, çakıla vb. Sonra gideceğimiz yöne bakmaya başlayınca motorda bize uydu
İkinci gün (yani bugün)daha zor parkurlarda sürüş eğitimleri yaptık ve günün sonunda muhteşem bir süpriz vardı. Hondanın bir çok modeliyle test sürüşü yaptık. İlk önce CBR 125, sonra CBF 600, sonra Hornet ve VFR 800. Rüya gibiydi. Evet evet ben bu makinaları kullandım. :cat:
Bu sitede başlangıç cc si konulu bir çok muhabbet geçti. Birini de ben açmıştım. Eğitimin sonunda ben şahsen 125 cc ile maksimum 250 cc ile başlamaya karar verdim. Diğer arkadaşlara da tavsiyem önce eğitim alıp daha sonra kendileri için uygun cc yi tespit etmeleri.
gaffar
İkinci gün (yani bugün)daha zor parkurlarda sürüş eğitimleri yaptık ve günün sonunda muhteşem bir süpriz vardı. Hondanın bir çok modeliyle test sürüşü yaptık. İlk önce CBR 125, sonra CBF 600, sonra Hornet ve VFR 800. Rüya gibiydi. Evet evet ben bu makinaları kullandım. :cat:
Bu sitede başlangıç cc si konulu bir çok muhabbet geçti. Birini de ben açmıştım. Eğitimin sonunda ben şahsen 125 cc ile maksimum 250 cc ile başlamaya karar verdim. Diğer arkadaşlara da tavsiyem önce eğitim alıp daha sonra kendileri için uygun cc yi tespit etmeleri.
gaffar