Honda cl250 vs Ktm duke 250

Motosikleti
CB750A
sakız çiğnerken yürüyebiliyorsan vitesle sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
halukun ikinci el fikri çok mantıklı. A kalite kask mont vs alırsın o farkla.

her şeyden önce motosiklet kurslarında /etrafında vs istediğin modeller varsa rica edip bir üstlerine otur. hatta sürdürüyorlarsa bir tur at yada o hocayla 1 ders ücreti anlaş vs 45 dakika ehliyet kursuna çalışmış gibi yaparsın.

Motosikleti
Yamaha XSR700
300 bin civarına 250cc motosiklet alma fikri hala bana korkutucu geliyor. 2. elden çok daha iyi motorlar bulunabilir diye düşünüyorum bu paralara.

300 bin civarına 250cc motosiklet alma fikri hala bana korkutucu geliyor. 2. elden çok daha iyi motorlar bulunabilir diye düşünüyorum bu paralara.
duke 250 2025 kasa için bana nakitte 240 yaparız dediler aklımda cb250r vardı ama o paraya cb bile bulamıyorum ikinci elde sence ne yapmalıyım

gel al dedi bayi cb250r var aklımda ama alacam yüksek ihtimal
Sarı sitede 290 yazınca hiç sormamıştım ben de çevremdeki bayiye sorayım bari 250 veya altına veren varsa alırım, 200 bine Çin malı almaktan her türlü iyidir.

CB250R bende çok beğeniyorum ama sıfır almam lazım o yüzden pek bakmadım.

Sarı sitede 290 yazınca hiç sormamıştım ben de çevremdeki bayiye sorayım bari 250 veya altına veren varsa alırım, 200 bine Çin malı almaktan her türlü iyidir.

CB250R bende çok beğeniyorum ama sıfır almam lazım o yüzden pek bakmadım.
sıfır takıntım yokta piyasası anlamsız yüksek cbnin

An itibariyle motoru alalı 2 gün oldu 150 km kullandım bile honda cl250 2025 modelini tercih ettim şu anda mutlu ve memnunum benim için iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum eclutch şu anda benim çok işime yarıyor motorun duruşu kalkışı vs her şeyini beğendim hayırlısı olsun yardımcı olmaya çalışan tüm abilerime kardeşlerime teşekkür ederim sizlere de bana da kazasız belasız sürmek nasip olsun.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
An itibariyle motoru alalı 2 gün oldu 150 km kullandım bile honda cl250 2025 modelini tercih ettim şu anda mutlu ve memnunum benim için iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum eclutch şu anda benim çok işime yarıyor motorun duruşu kalkışı vs her şeyini beğendim hayırlısı olsun yardımcı olmaya çalışan tüm abilerime kardeşlerime teşekkür ederim sizlere de bana da kazasız belasız sürmek nasip olsun.
hayırlı olsun kazasız belasız kullan, tekerine taş değmesin
Dogru kararı vermişsin. Hiç japonla hintli karşılaştırılırmı lütfen, japonlar akıllı adamdır 🇯🇵

kazasız cezasız olsun.

yeni cl kaça satılıyor ? nakit alım ve karta taksitte.

275e aldım nakit olarak sehrimdeki bayi özel kampanya yaptı ellerinde kalan son cl250 idi diğer hepsini satmışlar bayi sahibi abimin çocukluk arkadaşı çıktı onunda etkisi oldu

Arkadaşlar merhaba.
An itibariyle motor alma sürecimin sonuna geldim seçeneklerimi 2'ye düşürdüm
Honda cl250 (311 bin tl 0 km)
Ktm duke 250 (285 bin tl 0 km)
Bulunduğum şehirde servis memnuniyeti eşit gibi gözüküyor

Motoru Alayım bir süre sonra cc yukseltirim gibi derdim yok 2. Elde fiyat düşmesi sorun degil yani uzun süre kullanmak istiyorum zaten
Hız derdimde yok aman aman basan biri degilim genelde sehir içi nadiren 200 km civarı sehirlerarası yolculuk için kullanacağım
Elimde nakit olarak 300 bin tl ve bir miktar ekipman parası var ktm de kronik sıkıntı çekmezsin derseniz ktm alıp ekipmanlara bir tık daha fazla para harcamak daha doğru gibi geliyor kask ve mont hayat kurtarır sonuçta.
Ktm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar