Ayrıca yuvarlak far var iki hondada.Honda nın artısı yedek parça bol , ikinci elde popüler , biraz daha kullanıcı dostu sorunsuz olması , aklına gelen diğer tüm şeylerde Ktm iyidir , yani gidişi , duruşu , virajı , süspansiyon kalitesi Honda nın içinden geçer..
KTM motorları daha genç işi daha zevkli deniyor ama önceliğin sorun çıkmasın parça derdi olmasın gezerken kafam rahat olsun kronik dertleri az olsunsa japondan şaşmamak lazım. KTM'nin görünürde kalite hissi yüksek gibi, honda japon arabaları gibi orta kalite görünür ama sorun az çıkarır, kafan rahat olur, cl250'nin tipi de bence güzel, güzel bir başlangıç motoru olur.Artık yarın motoru alacağım ama hala bazı acabalarım var honda cl250 için 305 bin tlye düştü ktm ise 285 bin tl para olarak aradaki fark sorun degil Aynı para olarak düşünün son kez bir sorayım sizce hangisi dediğim gibi 2. El piyasası önemli değil uzun süre kullanacağım satmak gibi bir düşüncem yok etrafımda bu konuda yardımcı olabilecek kimse olmadığından fikir alışverişi benim için önemli
Hondada aklımı çelen şey eclutch oldu daha önce hic vitesli kullanmamış biri olarak alışma sürecinde otomatik gibi bir sistemin olması çok işime yarar diye düşündüm ama ktm daha hoş duruyor arada kaldım svartpilende hoş ilk defa bu kadar kararsız kaldımBenim fikrim Svarpilen 250'den yana, ama illa ki ikisi arasından birini seçecek olsam KTM'yi seçerdim. KTM ile ilgili ha batacak, ha battı, batıyor gibi söylemlere kulak asmayın. Vakti zamanında otomotivin dev markalarına dönem dönem batıyor söylentisi yapıldı ancak hiç biri batmadıKTM de asla batmayacak bir markadır, içiniz rahat olsun...
Yarın alma...Artık yarın motoru alacağım ama hala bazı acabalarım var honda cl250 için 305 bin tlye düştü ktm ise 285 bin tl para olarak aradaki fark sorun degil Aynı para olarak düşünün son kez bir sorayım sizce hangisi dediğim gibi 2. El piyasası önemli değil uzun süre kullanacağım satmak gibi bir düşüncem yok etrafımda bu konuda yardımcı olabilecek kimse olmadığından fikir alışverişi benim için önemli
aslında aklımdaki sey buydu servis kalitesine bakacaktım ama iki servisinde şehrimdeki puanı ortalamadaKTM motorları daha genç işi daha zevkli deniyor ama önceliğin sorun çıkmasın parça derdi olmasın gezerken kafam rahat olsun kronik dertleri az olsunsa japondan şaşmamak lazım. KTM'nin görünürde kalite hissi yüksek gibi, honda japon arabaları gibi orta kalite görünür ama sorun az çıkarır, kafan rahat olur, cl250'nin tipi de bence güzel, güzel bir başlangıç motoru olur.
Bence sana en yakın, motor alırsam bu servislere giderim şeklinde düşünüp her iki markanın da servislerine gidip çalışanlara ve ortama bak hangisi aklına yatarsa onu al.
ikinci elde satma olayı bu devirde zaten 2. el piyasası ölü, zamanında çeyrek altın gibidir değerini korur denen yamaha xmax bile ölü fiyatına gidiyorken her marka eşit sayılır.
Ktm kampanyası bitiyor 70 bin tl zamlanacakYarın alma...
Hondada aklımı çelen şey eclutch oldu daha önce hic vitesli kullanmamış biri olarak alışma sürecinde otomatik gibi bir sistemin olması çok işime yarar diye düşündüm ama ktm daha hoş duruyor arada kaldım svartpilende hoş ilk defa bu kadar kararsız kaldım
E işte isabet olur yarın almamanKtm kampanyası bitiyor 70 bin tl zamlanacak
Tamam punchtum sağolsun vazgeçtim ayakkabı alacağım iyi forumlarE işte isabet olur yarın almaman![]()
Biri sağlamlığıyla meşhur japon markası diğeri iflas etmiş, hintli firmanın satın alması ile kurtulmuş, kalite ve sağlamlık konusunda japonların yanında lafı bile edilmeyecek bir marka.
duruş bana göre honda daha derli toplu düzgün duruyor viraj süspansiyon ve gidiş olarak çok bir fark var mıdır birde 250cc ile başlayabilirim değil miHonda nın artısı yedek parça bol , ikinci elde popüler , biraz daha kullanıcı dostu sorunsuz olması , aklına gelen diğer tüm şeylerde Ktm iyidir , yani gidişi , duruşu , virajı , süspansiyon kalitesi Honda nın içinden geçer..
Duruşu derken frenden bahsettimduruş bana göre honda daha derli toplu düzgün duruyor viraj süspansiyon ve gidiş olarak çok bir fark var mıdır birde 250cc ile başlayabilirim değil mi
pardon hocam ben duruşu görüntü anladım aktif olarak araç kullanıyorum 1 yıldır trafik bilgim var ama motorde hiç tecrübem yok (sizi yine yanlış anlamadıysam)Duruşu derken frenden bahsettimmotorun görüntüsü kişiye göre değişir , mesela kimi yuvarlak far sevmez kimine göre çok güzeldir ,
250 cc ile başlanır mı ?
Başlanır ama bence direkt trafige atma kendini hiç tecrüben yoksa , tanıdığım biri bana gelse git 125 lik pcx gibi bir sukuter al bir yıl bin derim..
Trafiği okuma açısından sorun yaşamazsın da vitesli motora hakim olmak biraz daha zorlar ilk başlarda , belli bir süre sonra vitesliyede alışırsın çok gözünü korkutmayalım ama sukuterde gaz fren ile ilerlemek acemi biri için daha kolaydır..pardon hocam ben duruşu görüntü anladım aktif olarak araç kullanıyorum 1 yıldır trafik bilgim var ama motorde hiç tecrübem yok (sizi yine yanlış anlamadıysam)
Aynı motor bloğu CRF 250L ve Rally ve CB250R'lerde de kullanılıyor.cl250 kaç yıldır tr yollarında ki sağlamlığına bu kadar inanıyorsunuz.
Hocam merhaba. Ailem 0 almam konusunda ısrarcı 2. Ellere bakmıyorum o yüzden ayrıca cl250yi su anda benim için daha önde tutan sey eclutch oldu aslında ktm konusunda karar kılmıştım ancak daha önce vitesli kullanmadığım için eclutch daha cazip geldi ister vitesli ister yarı otomatik gibi 2024 modellerinde bu yokÖnceki bir mesajımda yazmıştım ama yanıt gelip gelmediğini göremediğim için bir kez daha yazıyorum:
Konu sahibi arkadaşımız daha birkaç bir kilometrede ve sıfır ayarında bir CL250'yi sıfır fiyatının çok ama çok altında alma fikrine neden sıcak bakmıyor?
Yetkili serviste ekspertiz yaptırılır.
En az 70 küsur bin TL cepte kalır.
Gönül rahatlığıyla binilir.
Aynı şey Duke için de geçerli tabii.