Ben de Motrax led sinyal kullanıyorum, öndekiler gömme-led, arkadakiler karbon-led :
![]()
![]()
![]()
![]()
Motorun çok güzel kazasız belasız sürüşler...
Plaka özelmi bu arada
Ben de Motrax led sinyal kullanıyorum, öndekiler gömme-led, arkadakiler karbon-led :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/IMG]
Canımız o bizim canımız, ciğerimiz, biricik GS güzelimiz :mrgreen:
İltifatlar için de sağolun arkadaşlar :rendeer:
led sinyal takmayı düşündünmü hiç... ben taktım çokda şık durdular...
Aslında düşündüm ama şıklıktan ziyade gece fark edilmesi de önemli orjinal sinyale nazaran daha mi iyi durur acaba?
![]()
Arkadaşlar herkese merhaba, ben ankaradan Eren. Kısmetse bende yarın bir cbr600f alıyorum. Yarın teslim alırsam fotolarıda yüklerim. Motor 2006 model ve çok temiz.
Yalnız bi kusuru var, lastikleri bitik. lastik olarak üzerinde metzeler m3 var. Bende kendi çapımda bi araştırma yaptım ve;
metzeler m3 ile michelin pilot power 2ct lastikleri arasında kaldım.
Sizler bana hangi lastiği önerirsiniz. Sebepleriyle yazarsanız sevinirim.
Şunuda belirteyim ki bu benim ilk motorum olacak. motor deneyimim sadece scooter ile sınırlı. Allah sonumuzu hayır eyleysin![]()
Amin karar vermişin artık nedesek boş ama yandın bombalicaklar seni![]()
Motorun çok güzel kazasız belasız sürüşler...
Plaka özelmi bu arada:queen
is fenerli gülümsemesi bunlar
bendeki led lerde aynı.. ama ben öne gömme yerine yine kısa karbon led kullandım... bana her ikisinin aynı olması daha güzel göründü... bu karbon ledlerin bir uzun saplı olanı var birde kısa saplı olanı.. kısa saplı olanı daha şık duruyor ve ufak tefek yatmalarda ve dar bir yerden geçerken takılma olayının azalması vede görünüm olarak daha şık durması açısından kısa saplı olanı tavsiye ederim...
Hem ışık olarak çok daha keskin ve sarı...
ben dört tanesini 90 tl ye aldım... orjinal sinyalin yan sanayisi 50-60 tl olduğunu düşünürsen yarı fiyatına ve çok daha şık... kesinlikle tavsiye ederim..
bu arada plaka süperrr .... GS .....:queen:
abi bunlar r6'ların sinyallere benziyor.benimki bunun dikdörtgen olanı..
bu arada gömme ön sinyaller, karşıdan gelen araç için biraz sakat olmaz mı? içime sinmiyo bu olay..
Arkadaşlar herkese merhaba, ben ankaradan Eren. Kısmetse bende yarın bir cbr600f alıyorum. Yarın teslim alırsam fotolarıda yüklerim. Motor 2006 model ve çok temiz.
Yalnız bi kusuru var, lastikleri bitik. lastik olarak üzerinde metzeler m3 var. Bende kendi çapımda bi araştırma yaptım ve;
Şunuda belirteyim ki bu benim ilk motorum olacak. motor deneyimim sadece scooter ile sınırlı. Allah sonumuzu hayır eyleysin![]()
tesadüfen sinyaller yanarken çekmişim fotoyu
bu beyazlardan bende de var arkada. yenim aldım motoru, üstünde vardı aldığımda, memnunum oldukça güzel. serçe parmak kadar, küçük ama çoooOOKK etkiliönlerde de orjinale benzer ama camı hafiften siyah sinyaller var.
![]()
![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:09 ----------
abi bunlar r6'ların sinyallere benziyor.benimki bunun dikdörtgen olanı..
bu arada gömme ön sinyaller, karşıdan gelen araç için biraz sakat olmaz mı? içime sinmiyo bu olay..
Hayırlı olsun şimdiden, artık almışsın sayılır, diyecek bir şey yok ama, çok dikkatli ol.
Lastik konusunda, bahsettiklerinin ikisi de 2 markanın aynı beklentilere cevap veren, aynı standartlardaki lastik modelleri. İkisini de alabilirsin bence farketmez.
hayırlı olsun şimdiden. senin yine scooter tecrüben varmış ben motorumu ankarada hiç motora binmemiş genç bi arkadaşa sattım inşallah başedebiliyordur.
lastik konusunda da dreamdarkın dediği gibi bütçene hangisi uygunsa onu al derim sonuçta yeni başlıyosun ve gidip diablo corsa lastik bile alsan o lastiğin limitlerine yaklaşamayacaksın bile. yani en azından yaklaşmaya çalışmazsın :queen:
Öncelikle hayırlı olsun.. Allah kaza bela vermesin... Ben motoru aldığımda michelen power pilot 2c vardı gayet memnundum..
Ben fuardan buz motordan michelen pilot sport aldım...Eğer virajlarda sıfıra kadar iyice yatmayacam, birden gazlayıp tekteker yapmayacam diyorsan benim aldığım tekeri tavsiye ederim...
Avantajı; sport modeli, power pilota göre biraz daha geç ısınıyor...ama daha uzun süre kullanabilirsin...her ikiside viraj konusunda güvenlidir..
şimdilik aklıma gelenler bunlar..
unutmadan aralarında 100 kusur tl gibi bir fark var...
Bu arada arkadaşlar,
Radikal bir hamle yaptım ve gözümü karartıp plakalığı kestim.:queen: Doğru düzgün kesip ince ayar yapıcam diye bir taraflarımdan ter damladı ama; saatlerce uğraştım![]()
Amacım katlanır plakalık yapmak.
3 gündür plakalığı kestiğim için kuyruğun açık kalan kısmını kapatmak adına parça tasarlıyorum.
Parçayı plastik olarak eritip kesip biçtim, anahtar yerini ayarladım ve daha sağlam olması için bugün fiberciden aynısından kestirdim.
Uzun uzun zımparasını yaptım ve en kısa zamanda mat sprey boyasının ilk katını atacağım.
Bir süre daha uğraşacağım gibi görünüyor ama, bittiği anda fotoğrafları buradan paylaşacağım.
Biraz merak edin bakalım.:cherry: