Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ben de Motrax led sinyal kullanıyorum, öndekiler gömme-led, arkadakiler karbon-led :

16isfmx.jpg

263a8oy.jpg

25r0cya.jpg

2hzgxf.jpg

Motorun çok güzel kazasız belasız sürüşler...
Plaka özelmi bu arada :):queen:pis fenerli gülümsemesi bunlar

Ben de Motrax led sinyal kullanıyorum, öndekiler gömme-led, arkadakiler karbon-led :

16isfmx.jpg

[/IMG]

bendeki led lerde aynı.. ama ben öne gömme yerine yine kısa karbon led kullandım... bana her ikisinin aynı olması daha güzel göründü... bu karbon ledlerin bir uzun saplı olanı var birde kısa saplı olanı.. kısa saplı olanı daha şık duruyor ve ufak tefek yatmalarda ve dar bir yerden geçerken takılma olayının azalması vede görünüm olarak daha şık durması açısından kısa saplı olanı tavsiye ederim...

Hem ışık olarak çok daha keskin ve sarı...

ben dört tanesini 90 tl ye aldım... orjinal sinyalin yan sanayisi 50-60 tl olduğunu düşünürsen yarı fiyatına ve çok daha şık... kesinlikle tavsiye ederim..

bu arada plaka süperrr .... GS .....:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Canımız o bizim canımız, ciğerimiz, biricik GS güzelimiz :mrgreen:
İltifatlar için de sağolun arkadaşlar :rendeer:

Canımız o bizim canımız, ciğerimiz, biricik GS güzelimiz :mrgreen:
İltifatlar için de sağolun arkadaşlar :rendeer:

Nedemek o iltifatların en güzelini hak ediyor... Bak şimdi bendemi değiştirsem plakayı..Öyle görünce benimde canım çekti... Bir GS de benim kırmızı kızıma yakışır...:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aslında düşündüm ama şıklıktan ziyade gece fark edilmesi de önemli orjinal sinyale nazaran daha mi iyi durur acaba?

tesadüfen sinyaller yanarken çekmişim fotoyu :)

bu beyazlardan bende de var arkada. yenim aldım motoru, üstünde vardı aldığımda, memnunum oldukça güzel. serçe parmak kadar, küçük ama çoooOOKK etkili :) önlerde de orjinale benzer ama camı hafiften siyah sinyaller var.

2rp4jza.jpg

28txnj4.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:09 ----------

263a8oy.jpg

abi bunlar r6'ların sinyallere benziyor. :) benimki bunun dikdörtgen olanı..
bu arada gömme ön sinyaller, karşıdan gelen araç için biraz sakat olmaz mı? içime sinmiyo bu olay..

Son düzenleme:
led diye az yanar fark edilmez sanma çok daha güçlü ve dikkat çekici oüluyorlar özellikle geceleri.... beyaz görünüyorlar ama ışıkları sarı ve keskin

motor arkadaşın evinde kaldı müthiş yaz gününden kalma bir pazar gününden sonra gece yağmura yakalanınca arkadaşın evine bırakmak zorunda kaldım yoksa videosunu ve resimlerini koyacaktım zaten sayfaya

Arkadaşlar herkese merhaba, ben ankaradan Eren. Kısmetse bende yarın bir cbr600f alıyorum. Yarın teslim alırsam fotolarıda yüklerim. Motor 2006 model ve çok temiz.
Yalnız bi kusuru var, lastikleri bitik. lastik olarak üzerinde metzeler m3 var. Bende kendi çapımda bi araştırma yaptım ve;
metzeler m3 ile michelin pilot power 2ct lastikleri arasında kaldım.
Sizler bana hangi lastiği önerirsiniz. Sebepleriyle yazarsanız sevinirim. :)
Şunuda belirteyim ki bu benim ilk motorum olacak. motor deneyimim sadece scooter ile sınırlı. Allah sonumuzu hayır eyleysin :)

Arkadaşlar herkese merhaba, ben ankaradan Eren. Kısmetse bende yarın bir cbr600f alıyorum. Yarın teslim alırsam fotolarıda yüklerim. Motor 2006 model ve çok temiz.
Yalnız bi kusuru var, lastikleri bitik. lastik olarak üzerinde metzeler m3 var. Bende kendi çapımda bi araştırma yaptım ve;
Şunuda belirteyim ki bu benim ilk motorum olacak. motor deneyimim sadece scooter ile sınırlı. Allah sonumuzu hayır eyleysin :)

Amin karar vermişin artık nedesek boş ama yandın bombalicaklar seni :)

Motorun çok güzel kazasız belasız sürüşler...
Plaka özelmi bu arada :):queen:pis fenerli gülümsemesi bunlar

Amin sağolasın, evet plakamız özel pis fenerli kardeşim.:cherry:

bendeki led lerde aynı.. ama ben öne gömme yerine yine kısa karbon led kullandım... bana her ikisinin aynı olması daha güzel göründü... bu karbon ledlerin bir uzun saplı olanı var birde kısa saplı olanı.. kısa saplı olanı daha şık duruyor ve ufak tefek yatmalarda ve dar bir yerden geçerken takılma olayının azalması vede görünüm olarak daha şık durması açısından kısa saplı olanı tavsiye ederim...

Hem ışık olarak çok daha keskin ve sarı...

ben dört tanesini 90 tl ye aldım... orjinal sinyalin yan sanayisi 50-60 tl olduğunu düşünürsen yarı fiyatına ve çok daha şık... kesinlikle tavsiye ederim..

bu arada plaka süperrr .... GS .....:queen:

Sağaolasın.:rendeer:

bu arada gömme ön sinyaller, karşıdan gelen araç için biraz sakat olmaz mı? içime sinmiyo bu olay..

Bu sinyaller grenaja yapışan diğer yassı gömme sinyallere göre biraz daha tombulca ve dışa çıkıntılı olduğu için önden de farkediliyor. Tabiki orjinal sinyal kadar göz alıcı olamaz direkt karşıdan bakınca ama, şahsi kanaatim işini yeterince iyi yapabiliyor, ben bu zamana kadar bir sorun yaşamadım 2 senedir.

Hayırlı olsun şimdiden, artık almışsın sayılır, diyecek bir şey yok ama, çok dikkatli ol.
Lastik konusunda, bahsettiklerinin ikisi de 2 markanın aynı beklentilere cevap veren, aynı standartlardaki lastik modelleri. İkisini de alabilirsin bence farketmez.

hayırlı olsun şimdiden. senin yine scooter tecrüben varmış ben motorumu ankarada hiç motora binmemiş genç bi arkadaşa sattım inşallah başedebiliyordur.
lastik konusunda da dreamdarkın dediği gibi bütçene hangisi uygunsa onu al derim sonuçta yeni başlıyosun ve gidip diablo corsa lastik bile alsan o lastiğin limitlerine yaklaşamayacaksın bile. yani en azından yaklaşmaya çalışmazsın :queen:

tesadüfen sinyaller yanarken çekmişim fotoyu :)

bu beyazlardan bende de var arkada. yenim aldım motoru, üstünde vardı aldığımda, memnunum oldukça güzel. serçe parmak kadar, küçük ama çoooOOKK etkili :) önlerde de orjinale benzer ama camı hafiften siyah sinyaller var.

2rp4jza.jpg

28txnj4.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:09 ----------

Aynen,çok kibar ve şık duruyor büyük ihtimalle c.tesi taktırıcam:cat:

Öncelikle hayırlı olsun.. Allah kaza bela vermesin... Ben motoru aldığımda michelen power pilot 2c vardı gayet memnundum..

Ben fuardan buz motordan michelen pilot sport aldım...Eğer virajlarda sıfıra kadar iyice yatmayacam, birden gazlayıp tekteker yapmayacam diyorsan benim aldığım tekeri tavsiye ederim...

Avantajı; sport modeli, power pilota göre biraz daha geç ısınıyor...ama daha uzun süre kullanabilirsin...her ikiside viraj konusunda güvenlidir..

şimdilik aklıma gelenler bunlar..

unutmadan aralarında 100 kusur tl gibi bir fark var...

Hayırlı olsun şimdiden, artık almışsın sayılır, diyecek bir şey yok ama, çok dikkatli ol.
Lastik konusunda, bahsettiklerinin ikisi de 2 markanın aynı beklentilere cevap veren, aynı standartlardaki lastik modelleri. İkisini de alabilirsin bence farketmez.

Teşekkür ederim, motoru aldım, haklısın bayağı bi dikkat etmem lazım...

hayırlı olsun şimdiden. senin yine scooter tecrüben varmış ben motorumu ankarada hiç motora binmemiş genç bi arkadaşa sattım inşallah başedebiliyordur.
lastik konusunda da dreamdarkın dediği gibi bütçene hangisi uygunsa onu al derim sonuçta yeni başlıyosun ve gidip diablo corsa lastik bile alsan o lastiğin limitlerine yaklaşamayacaksın bile. yani en azından yaklaşmaya çalışmazsın :queen:

Teşekkür ederim, motoru bugün aldım ve bi tur attım, scooter tecrübesini ilerletmem lazım. :)

Öncelikle hayırlı olsun.. Allah kaza bela vermesin... Ben motoru aldığımda michelen power pilot 2c vardı gayet memnundum..

Ben fuardan buz motordan michelen pilot sport aldım...Eğer virajlarda sıfıra kadar iyice yatmayacam, birden gazlayıp tekteker yapmayacam diyorsan benim aldığım tekeri tavsiye ederim...

Avantajı; sport modeli, power pilota göre biraz daha geç ısınıyor...ama daha uzun süre kullanabilirsin...her ikiside viraj konusunda güvenlidir..

şimdilik aklıma gelenler bunlar..

unutmadan aralarında 100 kusur tl gibi bir fark var...

Teşekkür ederim, pilot sport modeline baktım, onu da bi düşüneyim.. Hocam şimdi alışana kadar yavaş yavaş sürücem motoru. Ama ne kadar profesyonel olsamda limitlerde kullanacağımı sanmıyorum.

Bu arada Ankarada michelin lastikleri iyi fiyata alıp taktıracağım yer neresi var?

Bi de son olarak motoru aldığım elaman yağ filtresiyle 4 lt yağ verdi, yağının değişmesi gerektiğini söyledi. Motorun bakımını yaptırabileceğim, herhangi sorun olduğunda gidebileceğim güvendiğiniz bi usta var mı ??

Bu arada arkadaşlar,
Radikal bir hamle yaptım ve gözümü karartıp plakalığı kestim.:queen: Doğru düzgün kesip ince ayar yapıcam diye bir taraflarımdan ter damladı ama; saatlerce uğraştım:p

Amacım katlanır plakalık yapmak. :)

3 gündür plakalığı kestiğim için kuyruğun açık kalan kısmını kapatmak adına parça tasarlıyorum.
Parçayı plastik olarak eritip kesip biçtim, anahtar yerini ayarladım ve daha sağlam olması için bugün fiberciden aynısından kestirdim.
Uzun uzun zımparasını yaptım ve en kısa zamanda mat sprey boyasının ilk katını atacağım.

Bir süre daha uğraşacağım gibi görünüyor ama, bittiği anda fotoğrafları buradan paylaşacağım.

Biraz merak edin bakalım.:cherry:

Bu arada arkadaşlar,
Radikal bir hamle yaptım ve gözümü karartıp plakalığı kestim.:queen: Doğru düzgün kesip ince ayar yapıcam diye bir taraflarımdan ter damladı ama; saatlerce uğraştım:p

Amacım katlanır plakalık yapmak. :)

3 gündür plakalığı kestiğim için kuyruğun açık kalan kısmını kapatmak adına parça tasarlıyorum.
Parçayı plastik olarak eritip kesip biçtim, anahtar yerini ayarladım ve daha sağlam olması için bugün fiberciden aynısından kestirdim.
Uzun uzun zımparasını yaptım ve en kısa zamanda mat sprey boyasının ilk katını atacağım.

Bir süre daha uğraşacağım gibi görünüyor ama, bittiği anda fotoğrafları buradan paylaşacağım.

Biraz merak edin bakalım.:cherry:

hadi bakalım..bende yapıcaktım ama bu anahtar yeri yuzunden ertelemiştim...bekliyorum seni bakalım nasıl olacak..bende ona göre bişi yaparım artık..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar