hadi cakalaz. ben f için ilk adımı attım, sıra sende.. kim tutar seni
f'ciler nasılsınız bakalım? işler yolunda giderse baharda beraberiz İnşallah.
bu arada (en son gelen vergi zammından sonra :salutf şu an ortalama ne yakıyor km'de?
aslan besleyen yediğine bakmaz....![]()
ben bakarım :rendeer:
aslana mı yediğine mi.
şaka bi yana 300 üstü gerisi senin kullanma durumuna bağlı olarak değişir..
ikisinede.
son birkaç aydır arada bir soruyorum (büyük çoğunluğu f kullanıcıları) 22Kr-30Kr arası cevaplar aldım. 30Kr üstünüde ilk defa senden duydum. birazda kullanana bağlı tabi.
Ben de F'çi oLCum:mrgreen:
hadi cakalaz. ben f için ilk adımı attım, sıra sende.. kim tutar seni
f'ciler nasılsınız bakalım? işler yolunda giderse baharda beraberiz İnşallah.
bu arada (en son gelen vergi zammından sonra :salutf şu an ortalama ne yakıyor km'de?
aslan besleyen yediğine bakmaz....![]()
Beyler 600f servis manueli olan varmı elinde?Bende kitapçık mevcut ama servis manuel i olan varsa onlarıda incelemek istiyorum.Yani bu makinenin tek bir puluna kadar herşeyi beni ilgilendiriyor.
Hyo'dan sonra yakışır.
Hayırlısı olsun, güzel bir yolda ilerliyorsun ama.
Ortalama 230 ile 300+ doğru tespit olur sanırım bence de.
Aynen öyle oluyor, yani hakkını veriyor yediğinin.
Senin makineye de Maşallah bu arada.
Kemal CBR600F4i Service Manual (İngilizce) var elimde, %99 aynı bizim motorlarla. Ama 104 MB dosya, rapid üyeliğim yok, nasıl paylaşırım bilemiyorum.
Bu arada, ne yaptın taktın mı zinciri?![]()
mr emir motorunu degiştirmeyi neden düşünüyorsun anlamış degilim gsr600 ve diğerleri seninkinden güzel degil.tarz değiştirceksen bir şey demem ama bunu satıp 600 luk naked alırsan yazık olur
yok erman gsr ya da fazerle değiştirmeyi düşünmüyorum, sadece o motorlara sahipleri daha yüksek fiyat istiyo onu anlamıyorum. yoksa 600f ten sonra 600 lük naked çok mantıklı bi seçim olmaz. param olursa Z1000 alıcam inşallah ileride ya da yeni kasa beyaz hayabusa.
Yakıt konusunda da kr cinsinden çok full depoyla gidilebilecek kilometre hesabı yaparsam şöyle söyleyebilirim ki sıkışık trafikte dur kalk dahil, aragaz verme, ani uzama kısalma13.000 rpm lere sık sık çıkma inme
dahil olmak üzere 180-190 km yol yapıyorum.
saolasın...yaz gelsede yollara bi çıksak rahat rahat.![]()
Emre zinciri takmadım daha duruyor.Lastikleride değiştiricem o zaman takarım diyorum.Bu arada lastikleri de pilot sport alıcam, karar verdim.Servis manuali bi ara görüşürsek yine flaşdiske alırım senden.Başka nasıl olur bende bilmiyorum.Sağol.
Valla benim araba 650-700 kr yaktığı için heralde bu 250-300 bana çok az geliyoooo...![]()
3.20 cabrio
2.0lt V6![]()