Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi cakalaz. ben f için ilk adımı attım, sıra sende.. kim tutar seni :)

f'ciler nasılsınız bakalım? işler yolunda giderse baharda beraberiz İnşallah.

bu arada (en son gelen vergi zammından sonra :salut:) f şu an ortalama ne yakıyor km'de?

bu arada (en son gelen vergi zammından sonra :salut:) f şu an ortalama ne yakıyor km'de?

aslan besleyen yediğine bakmaz....:p

Beyler 600f servis manueli olan varmı elinde?Bende kitapçık mevcut ama servis manuel i olan varsa onlarıda incelemek istiyorum.Yani bu makinenin tek bir puluna kadar herşeyi beni ilgilendiriyor.

aslana mı yediğine mi.
şaka bi yana 300 üstü gerisi senin kullanma durumuna bağlı olarak değişir..

ikisinede. :)
son birkaç aydır arada bir soruyorum (büyük çoğunluğu f kullanıcıları) 22Kr-30Kr arası cevaplar aldım. 30Kr üstünüde ilk defa senden duydum. birazda kullanana bağlı tabi.

ikisinede. :)
son birkaç aydır arada bir soruyorum (büyük çoğunluğu f kullanıcıları) 22Kr-30Kr arası cevaplar aldım. 30Kr üstünüde ilk defa senden duydum. birazda kullanana bağlı tabi.

devamlı düz yol bulursan sabit hızla gidebileceğin 220 civarı yakarsın evet...

ama trafiğe girdimi dur kalk ta yakar birde aragazı .ani hızlanma zorlama vites uzatma yaparsan ..ki yapmam diyen yok denecek kadar azdır...yakıyor yani...3,5 saniyede 100km hızlara çıkan hız canavarları okadarda yaksın dimi...

tabi buna hava filtrenin temizliği buji lerin durumuda etki eder..:cat:

Zamdan önce 20kr yakıyodu max.7000 rpm. Şimdi de 23-26kr yakıyor.Kullanmana bağlı

teşekkürler. hafızamdaki f yakıt sarfiyatını yine ortalama olarak güncellemiş oldum. :) hemde forumda güncellendi. :rendeer:

Biz dünyada bir numarayız. o kadar yolunmamıza rağmen hala dünyanın en pahalı benzinini biz kullanıyoruz. :farao:

Ben de F'çi oLCum :p :mrgreen:

Hyo'dan sonra yakışır.:)

Hayırlısı olsun, güzel bir yolda ilerliyorsun ama. :)
Ortalama 230 ile 300+ doğru tespit olur sanırım bence de.

aslan besleyen yediğine bakmaz....:p

Aynen öyle oluyor, yani hakkını veriyor yediğinin. :)
Senin makineye de Maşallah bu arada.

Beyler 600f servis manueli olan varmı elinde?Bende kitapçık mevcut ama servis manuel i olan varsa onlarıda incelemek istiyorum.Yani bu makinenin tek bir puluna kadar herşeyi beni ilgilendiriyor.

Kemal CBR600F4i Service Manual (İngilizce) var elimde, %99 aynı bizim motorlarla. Ama 104 MB dosya, rapid üyeliğim yok, nasıl paylaşırım bilemiyorum.
Bu arada, ne yaptın taktın mı zinciri? :)

Hyo'dan sonra yakışır.:)

Hayırlısı olsun, güzel bir yolda ilerliyorsun ama. :)
Ortalama 230 ile 300+ doğru tespit olur sanırım bence de.

Aynen öyle oluyor, yani hakkını veriyor yediğinin. :)
Senin makineye de Maşallah bu arada.

Kemal CBR600F4i Service Manual (İngilizce) var elimde, %99 aynı bizim motorlarla. Ama 104 MB dosya, rapid üyeliğim yok, nasıl paylaşırım bilemiyorum.
Bu arada, ne yaptın taktın mı zinciri? :)

saolasın...yaz gelsede yollara bi çıksak rahat rahat.:)

mr emir motorunu degiştirmeyi neden düşünüyorsun anlamış degilim gsr600 ve diğerleri seninkinden güzel degil.tarz değiştirceksen bir şey demem ama bunu satıp 600 luk naked alırsan yazık olur

yok erman gsr ya da fazerle değiştirmeyi düşünmüyorum, sadece o motorlara sahipleri daha yüksek fiyat istiyo onu anlamıyorum. yoksa 600f ten sonra 600 lük naked çok mantıklı bi seçim olmaz. param olursa Z1000 alıcam inşallah ileride ya da yeni kasa beyaz hayabusa :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:31 ----------

yakıt konusunda da kr cinsinden çok full depoyla gidilebilecek kilometre hesabı yaparsam şöyle söyleyebilirim ki sıkışık trafikte dur kalk dahil, aragaz verme, ani uzama kısalma :) 13.000 rpm lere sık sık çıkma inme :) dahil olmak üzere 180-190 km yol yapıyorum.

Emre zinciri takmadım daha duruyor.Lastikleride değiştiricem o zaman takarım diyorum.Bu arada lastikleri de pilot sport alıcam, karar verdim.Servis manuali bi ara görüşürsek yine flaşdiske alırım senden.Başka nasıl olur bende bilmiyorum.Sağol.

yok erman gsr ya da fazerle değiştirmeyi düşünmüyorum, sadece o motorlara sahipleri daha yüksek fiyat istiyo onu anlamıyorum. yoksa 600f ten sonra 600 lük naked çok mantıklı bi seçim olmaz. param olursa Z1000 alıcam inşallah ileride ya da yeni kasa beyaz hayabusa.

Yakıt konusunda da kr cinsinden çok full depoyla gidilebilecek kilometre hesabı yaparsam şöyle söyleyebilirim ki sıkışık trafikte dur kalk dahil, aragaz verme, ani uzama kısalma :) 13.000 rpm lere sık sık çıkma inme :) dahil olmak üzere 180-190 km yol yapıyorum.

Z1000 benim de çok hoşuma gidiyor. Ama rüzgar olayı düşündürüyor açıkcası. Hayabusa ise sanki 600F'in bir sonraki jenerasyonu gibi geliyor bana. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 ----------

saolasın...yaz gelsede yollara bi çıksak rahat rahat.:)

Aynen, kendni yollara vurmayı özlüyor insan; sabahın ilk ışıklarıyla çıkacaksın, mis gibi hava.. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 ----------

Emre zinciri takmadım daha duruyor.Lastikleride değiştiricem o zaman takarım diyorum.Bu arada lastikleri de pilot sport alıcam, karar verdim.Servis manuali bi ara görüşürsek yine flaşdiske alırım senden.Başka nasıl olur bende bilmiyorum.Sağol.

Tamam o şekilde yaparız olmazsa. Bence de, sezona girerken hepsini beraber değiştirmen daha mantıklı. Pilot sport konusunda pişmanlık yaşayacağını da sanmıyorum, hayırlısı olsun.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar