seevgii dreamdark sana bir şey danışmak istiyorum
1997 model cbr 600 f3 var fiyatı 6500 bana uygun geldi ama f3 ne oluyor 600f - 600f3 ne gibi bi fark var almamı tavsiye eder misin teşekkürler
Selamlar,
F3'ün tam olarak açılımını bilmiyorum açıkcası, daha sonraki modellerde de CBR600F4, F4i, F-Sport gibi modellemeler geçer. Herhalde model yılı yükseldikçe bir takım gelişmeleri ifade etmek için kullanılan yan terimler olarak tahmin ediyorum ben. Bu konuda tam bilgisi olan arkadaşlar varsa da yardımcı olurlar buradan zaten.
Yani 1997 model bir F ile F3 tamamen aynı motorlardır, 2 ayrı model değildir. Bu tüm 600F modelleri için geçerlidir. O yılki model 600F'dir ve tek makinadır.
Bahsettiğiniz 1997 model motor, en son kasanın 2 önceki kasası. 600F' lerde 2001 ve önceki modeller karbüratörlüdür ve beygir gücü biraz daha düşüktür. Daha ayrıntılı teknik detayları ben de bilmiyorum.
Fiyat bence motorun hakettiği fiyat. Ama ben pek tavsiye etmem açıkcası.
Her zaman söylüyorum, ihtiyar supersport makina almak risktir ve ölü yatırımdır. Çünkü bunlar 4 silindirli ve yüksek devirlerde çalışan, yüksek süratlere çıkan makinalardır. Buna bağlı olarak yıpranma payı da aynı orandadır. Yani bugün ucuz diye alırsın, ama yarın sürekli masraf çıkartabilir, dolayısıyla da astarı yüzünden pahalıya gelir. Kısaca, son sahibi olabilirsin.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.