3 ay önce geçirdiğim tatsız bir kazadan sonra epey garajda yatan motorumuzu bir güzel boyattık,farklı bir renk kombinasyonunu düşündüysekte orjinaline sağdık kalmayı doğru bulduk.saolsun ustamız çok özverili bir çalışmayla bizi gerçekten mutlu etti.herşey sıfır alınmış kadar hatasız ve güzeldi.Kazada kırılan ayna ve sinyalleri orjinali ile değiştirmektense alternatifleri değerlendirmeyi tercih ettiğimiz sırada güzel ürünler bulduk ve birkaç küçük ilave yaptık.Fırsat buldukçada bir kaç aksesuar daha ekleyeceğiz.Aynalarımız Rizoma sport prototype,Rizoma elcikler,gömme ledli sinyaller,siyah depo kapağı.sıradakiler(ledli sinyalli arka stop,lucas ayaklık kiti,öhlins/hyperpro gidon damperi,pazzo manetler,füme puig double cam,füme far lensi,braking yaprak fren diskleri).
Dostum çok geçmiş olsun öncelikle.
Motorun boyası güzel olmuş gerçekten de, orjinalinden farksız. Artçı tutamağını siyaha boyatman da yakışmış. Rizomalar için zaten söyleyecek birşey yok, kesinlikle 10 numara:cat: Siyah depo kapağı da enteresan olmuş. Bahsettiğin tüm değişiklikleri yaptığın takdirde motorun çok özel ve benzersiz bir 600F olacak bence. Tabi bayağı bir masraf ediyorsun gördüğüm kadarıyla, bari yaptırmışken bir de power commander taksan tadından yenmez heralde.
Benim motorda da orjinalinden farklı olarak:
Devil karbon egsoz, Puig füme double cam, Motrax gömme ön ledli sinyaller, Motrax ledli arka sinyaller, Harris cbr silikon elcikler, Yoshimura denge topuzları, Philips Diamond Vision halojen ampuller, HRC karbon tank pad, jant sticker ve K&N hava filtresi var.
İmkanım olsa artı olarak yapacağım değişikler şunlar olurdu:
Power Commander,
Gidon amortisörü,
Alt çamurluk yerine güzel bir undertail,
Rizoma aynalar,
Rizoma ayak braketleri,
Pazzo manetler,
Çelik fren hortumları,
Bir de belki motoru komple güzel bir beyaza boyatırdım.
anladım teşekkur ederim o 4 kademeli uyarı 4-3 2 1 diye düşüyormu yoksa rezerve gecince sadece 4 ü mü yanıyor onu soracaktım bende hiç üç e düşmedide ??? kılavuzu bulsam süper olacak tşk. one
4-3-2-1 ve en sonunda hepsi birden yanıp sönmeye başlar.
Kullanım kılavuzunu interneten ingilizce olarak bulup indirebilirsin sanırım, ama one'ın da dediği gibi, istediğin birçok bilgi net ortamında da mevcut.