Oh aman aman Maşallah, sonunda görebildik fotoları.:mrgreen:
Makine çil çil parlıyor resmen, Allah kaza bela vermesin İnşallah, tekrardan hayırlı olsun.:cat:
Devil Egsoz, double buble cam, düşme takozları, silikon elcikler, denge topuzları, önde led sinyaller ve jant şeritleri görebildiğim ekstralar.
Gayet zevkli oynanmış bir motor. Yalnız arkaya sinyal gerekiyor sanırım.:wiinkk:
Sanırım motoru çözdün artık, bu aralar pek aramıyorsun:queen:
İşte benim baykuş 600f topiğine kondu : )))
makina tam bir canavar hayırlı olsun allah tekerine taş değdirmesin
İşte benim baykuş 600f topiğine kondu : )))
makina tam bir canavar hayırlı olsun allah tekerine taş değdirmesin
çok sağol muyi![]()
hayırlı olsun güzel makine. kazasız belasız inşallah...
Eyvallah, çok sağol.
minik bir sorum var; motor yedek depoya geçtikten sonra azalan çentiklerin haricinde bir uyarı var mı? Biraz garip kaçabilecek bir soru ama yakıt sarfiyatını ölçmek ve bu ölçümü yolda kalmadan yapabilmek için soruyorum :cherry:
Ben 25 TL'lik benzinle ortalama 100 km. gidiyorum.
Ehh birazcık gazlama ağırlıklı tabi; %70 gaz, %30 sakin diyelim :queen:
Normal Ertech'im, 4 silindir 4 çocuk unutma, motorsuzluk başına vurmuş senin
Bu arada, özledik be olm:mrgreen:
Başımı vurmazmı hemde nasıl vurdu....
Bu arada güzelim sissy bar satılır mı ya? yoksa işin ticaretine mi başladın :mrgreen:
bu arada motoru bana satarken sissy bardan isterim ona göre![]()
YARDIMMM slm arkadaslar 3 gundur ragulator ve sargıyla ugrasıorum bittim yanı.herkes bişi soyluo..
daha onceden bole bı sorunum olmadıgı ıcın regulatore hıc bakmadım.
pazar gunu nerdeyse yanıodum.benım motoru aldıgım vatandas regulator cıkısıd dakı kabloları ek yapıp bantlamıs.vu burdan ark yaptı.allah tan tam durdugum an da oldu sag arka kuyruktan dumanlar cıkınca seleyı bı kaldırdım granajın altında o sacma sapan ek yerlerınden ates aldı yolda olsam tutuscam yanı
neyse ben regulatoru de alt sargıyı da degıstırdım şarj normal hersey yolunda
fakat bole bı sorunla karsılasınca motor 20 dk yol yapınca regulator de asırı bı ısınma oluo
ama kablolarda ole cok bı ısınma yok
dıcegım o kı daha once dıkkat etmedım bı konu
kımı yok bu kadr ısınmaz kımı dıo ısınması normal RR ların regulatoru hıc tutamıosun bıle ;
valla arkadaslar maymun oldum sızın anlıcagınız.
allah rızası ıcın yarım saat bı yol yapan arkadas sag arka kuyruk granjın altında bulunan regulatorun durumuna baka bılırmı yada bılgısı olan bırı yorum yapabılırmı
bıraz uzun oldu kusura bakmayın HEPINIZE TESEKKURLER.
En son çentikde inip tamamen yanıp sönmeye başladıktan itibaren sakin kullanımda 30 km kadar gitmiştim ben. Ama tüm çentikler indikten sonra en fazla bir 10 km içinde benzin almak doğru olur yolda kalmamak için, ne olur ne olmaz.
Ben 25 TL'lik benzinle ortalama 100 km. gidiyorum.
tekrar slm arkadaslar
boyle bı msg yazmıstım sagolsun muyı cvp yazmıstı
bu konu hakkında fıkrı olan yada yarım saat yol yaptıktan sonra sag kuyruk altında kı ragulatore allah rızası ıcın bakabılırmısınız.
tekrar tesekkurler..
ben de aşağı yukarı aynı rakamları yakıyorum. ama çok efendi gittğim söylenemez. ara gazını da seviyorum kalkışlarda balina kuyruğu yapmaya da baylıyoruruuururururururmmmmm:mrgreen:
turbo dizel g.puntomdan çok yakıyo ama ben onu çookk seviyorum :queen:
İlk yol yaptığımda kontrol ederim.:cat:
ben de aşağı yukarı aynı rakamları yakıyorum. ama çok efendi gittğim söylenemez. ara gazını da seviyorum kalkışlarda balina kuyruğu yapmaya da baylıyoruruuururururururmmmmm:mrgreen:
turbo dizel g.puntomdan çok yakıyo ama ben onu çookk seviyorum :queen:
Bu motordan keyif alınmıyorki başka türlü, mesela chopper kullanıcısı olsam salına salına gezerdim kesin, ama nabza göre şerbet veriyorsun ister istemez.
Ben vites aralarında da ara gaz yapıyorum bazen:queen: