Ne güzel olm işte, her çiçekten bal alıyor.Sonunda tüm zevkleri tadıp, kendine en uygun olanını seçecektir.
Bence motosiklet ruhuna tam anlamıyla uygun bir felsefe benimsemiş.
Arkandayım çako.
Lastik diye bağırıyor sahiden makina.
Bu arada avatar foto güzel olmuş.:cat:
arkadaslar benım sızlere bı kac sorum olcak bakalım coze bılcekmısıznıbu 600f lerde benzın gosterge sorunu varmıs bı kac tane ornekte ben buldum hatta cogunda varmıs boyle bısey varmı?
hatta resımlı gosterıyım gostergesı calısmayan kadranlar bunlar
![]()
![]()
benzın gostergesı calısan kadranlı motorun resımlerı de bu
![]()
![]()
arkadaslar dıkkat edın bakın hepsının kontagı acık fakat yedege dusen ve bunu gosteren benzın gosteregesının zaten sol alt kosınde benzın yanı petrol sımgesı var gercekten boyle bısey varmı yoksa bu soylenen ler resımlı olarak gosterdım bunlar ne acıklam beklıyorum![]()
Kardeşim çalışmayan birşey yok aslında, 600F'lerde sadece rezerv seviyesine düştüğünde ortaya çıkıyor simge ve gösterge sol tarafta.
Yani en üstteki fotoğraflardaki arkadaşların benzini bol, alttakilerin ise az kalmış diyebiliriz.
Kısaca, bu modelde normal bir durum.![]()
oo bu güzel haber.emre abi gknkzy
bu forumdan) seni aramıştı hatırlarsan motor bakıyoruz diye.hayırlısıyla aldım 600F i.ondada benzin gösterge çalşımıyor.aldığım arkadş bozuk oldunu sölemişti.
umarım dedğin gibi az benzin oluınca gösteriyordur.![]()

lastik aldım sonunda arkadaşlar Metzeler M5 .Hemen üzerindeki balmumunu 150 km kullanarak söktüm, şu ana kadar gayet memnunum lastikden çok iyi yapışıyor asfalta.
Ayrıca bugün muayenesini yaptırdım motorun, maalesef ruhsata şase no'nun tek bir karakterini yanlış yazmışlar, ek-1 kağıdı ile geçebildim. merak ettiğim tescil şubesinde benden ruhsat parası alacaklar mı acaba. kendi yaptıkları hatanın cezasını biz çekiyoruz. bunlarda muayene sırası beklerken :
e-bay den aldığım cam da geldi hemen taktım tabii
ozur dılerım hemen resımlerı tekrar yukluyorum
bu resımdekıler benzın gosteregesı gorunmeyenler arkadaslar
![]()
![]()
bunlarda rezerv sımgesı cıkan kadranlar
![]()
![]()
arkadaslar yedege dustuklerıne bakmayın bı cok kadran gordum yedege dusmesede benzın sımgesı var bunun bı acıklaması vardır heralde![]()
Kanka bizim gezi baslığına bir bak ; sana özel video bile cektim :mrgreen:
Video yok mu Video
Bu arada sen o lastiklerle inletmeye devam et:mrgreen:
Kardeşim için rahat olsun kadranında sorun yok makine yedeğe geçince ordaki benzin göstergesi çıkıyo benzin olupta yanmasının sebebi fazla yüklendiğin zaman eğer full değilse depon benzin geriye çekiliyo ve bi kaç sn yanıyo tekrar sönüyo çok normal bişey kafan rahat olsun ve yedeğe geçince yani o gösterge çıkınca yaklaşık içindeki benzin ile 60-70 km daha gidebiliyosn arkadaşın dediği gibi kademeli olarak düşüyo simgeler hepsi yanıp söndüğündede benzinliğe gitmen gerekli çünkü max 15-20 km lik benzinin kalmış demek oluyo bu buda fena bişey![]()
arkadaslar sızlerı anladım da sanırım ben derdımı anlatamadımmotorun depo doluda olsa yedege de dusse sol alt kosede bu sımge olması lazımmıs oyle bısey varmı daha oncede kadranda gormustum depo dolu ama o sımge var
![]()
bu arada benım 600f im yokama cıddı bır arayıs ıcındeyım burdan herkeze duyrulur
![]()