Motorum daha 1500 km deSenin iş %90 zincir dişliden dolayı amortisör yada link parçalarından desem daha motor yeni bunlardan olması zor,stock arka dişliyle tek teker zincir dişlinin motor ve şanzımanın düşmanıdır,zincirine bak baklalar aynı seviyede duruyor mu kontrol et boşta çevir sesini dinle zincirini gaz yağ ile temizleyip güzelce yağla.
Tek teker çalışacaksan motoru bu haliyle üzme hadi zincir dişliyi dışarıdan değiştirirsin ama şanzıman hasar alırsa motoru açtırmak zorunda kalırsın ayrıca ne kadar gidebiliyorsun tekerde bilmiyorum ama bu işi biraz abarttın mı motor yağsız kalıp yatak sarabilir yatak sarmasa bile uzun km'lerde ki oluşacak aşınmayı kısa sürede tamamlar,unutma ki tekerde gerekli yağlama yapılmaz motorun moku çıkar sonra açtırmaya gidersin ustalar malum motor motorluktan çıkar bence teker falan yapma ama illa yapacağım diyorsan arkaya büyük dişli al vortex markasının 55 ile 66 arası dişli setleri vardır onlardan taktır sonra yap stock haliyle yazık etme motoruna.
Peki motorun stock hanlini bozmak herhangi bir zararı olurmu ? Peki ne tür değişiklikler tavsiye edersiniz ? Bide bana kaça patlar ? Çok soru sordum motorun acemisiyim öğrenmeye çalışıyorum şimdiden teşekkürler